GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cina romantică în oraș - 5 reguli de care să ții cont

Articol de GSP - Publicat marti, 04 mai 2021 18:22 / Actualizat vineri, 07 mai 2021 18:22

Plănuiești să o inviți în oraș, la o cină romantică? Pentru o seară perfectă trebuie să urmezi câteva sfaturi. Ținuta, atitudinea, poate o mică surpriză din partea ta sunt acele detalii care fac diferența. Așadar, lasă deoparte emoțiile și pregătește-te pentru o cină la restaurant alături de persoana pe care o îndrăgești!

Optează pentru o ținută îngrijită

O cină romantică este una dintre acele ocazii deosebite în care se pretează ținutele bine studiate, care emană, totuși, degajare și încredere de sine. De aceea, dacă ieși în oraș cu cea care ți-a captat interesul optează pentru o ținută îngrijită. Cu atât mai mult impesia contează dacă este și prima voastră întâlnire. Dacă nu consideri că există ceva potrivit pentru un astfel de moment în garderoba ta, poți comanda piesele vestimentare dorite dintr-un magazin online de haine de lux

Poartă parfumul preferat 

Nu mai este un secret faptul că parfumurile pe care le purtăm ne fac să părem mai atractivi în interacțiunile sociale pe care le avem. Așadar, înainte să pleci la date nu uita să folosești parfumul preferat. Cu siguranță partenera ta de cină te va complimenta pentru acest aspect!

Pregătește un cadou 

Poate fi vorba despre un buchet de flori, o cutie de bomboane sau poate chiar despre o bijuterie - orice astfel de cadou va fi, cu siguranță, o surpriză plăcută pentru cea care a acceptat invitația ta la cină. Desigur, varianta cea mai la îndemână este să optezi pentru flori, de altfel aceastea fiind și darul potrivit mai ales dacă este prima dată când vă vedeți. Pe de altă parte, dacă relația voastră a evoluat și v-ați văzut deja de mai multe ori, cu siguranță poți miza și pe alte variante. Un singur lucru este cert: femeilor le plac suprizele!

Uită de telefonul mobil 

În ultima vreme suntem tot mai acaparați de mijlocele tehnologice moderne, iar telefoanele mobile ne fură mare parte din atenție, chiar și atunci când ne aflăm într-un context social în care nu este tocmai potrivit să le folosim frecvent. În cadrul unei cine romantice partenera ta merită toată atenția, așadar sfatul nostru este să eviți să verifici constant telefonul sau să discuți cu alte persoane. Deseori, aceste gesturi pot fi interpretate drept o lipsă de politețe, deci este mai bine să le eviți. 

Complimentează-ți partenera 

Nu doar cadourile sunt pe placul doamnelor și domnișoarelor, ci și complimentele! Deși nu te sfătuim să exagerezi la acest capitol, o idee foarte bună pentru o seară plăcută în doi este reprezentată, printre altele, de adresarea unui compliment la adresa partenerei tale. Spune-i că are o coafură frumoasă, că a ales o ținută elegantă sau că machiajul îți evidențiază frumusețea naturală - cu siguranță va aprecia gestul tău!

O cină romantică la un restaurant este o ocazie specială, pe care trebuie să o tratezi ca atare. Îmbracă-te cu o ținută care să te avantajeze, poartă parfumul preferat, nu uita de flori și focusează-te asupra partenerei tale, lăsând deoparte telefonul mobil!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează