GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cine marchează pentru FCSB în absența lui Compagno? Pariază pe UTA – FCSB și beneficiezi de asigurarea VAR oferită de Betano

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 martie 2023 17:09 / Actualizat sambata, 04 martie 2023 17:09

Sezonul regular din Liga 1 se apropie cu pași mari de final, iar pe lângă lupta pentru atacarea playoff-ului dintr-o poziție cât mai favorabilă avem și un pasionant duel în fruntea ierarhiei marcatorilor. Andrea Compagno (FCSB) tocmai l-a egalat pe croatul Marko Dugandzic (Rapid) în topul golgeterilor din Liga 1, fiecare având câte 16 reușite înaintea etapei a 29-a, doar că italianul e suspendat pentru meciul de la Arad. Un moment bun pentru a aplica la pariuri sportive promoția Asigurare VAR, de pe Betano.

Ce este Asigurarea VAR și cum te ajută la pariuri?

Introdus în premieră din acest sezon în fotbalul românesc, VAR (Arbitrajul Video) beneficiază de o atenție sporită pe Betano, prin promoția numită „Asigurare VAR”.  Aceasta funcționează foarte simplu: dacă ai pariat pe golul unui anumit jucător din oferta Betano Oricând Marcator, iar reușita acestuia este anulată de VAR, atunci Asigurarea VAR de pe Betano îți plătește pariul drept câștigător!

Hai să vedem cum funcționează asigurarea VAR oferită de Betano. Avem meciul UTA – FCSB (duminică, ora 21:00), cu italianul Andrea Compagno de la FCSB creditat în mod normal cu șanse mari că marchează oricând în meci, doar că acesta este suspendat pentru meciul cu Bătrâna Doamnă.

Un bun prilej pentru francezul Billel Omrani să profite de absența colegului din atacul FCSB și să regăsesască drumul spre poartă. 

Cu doar două goluri marcate în actualul sezon, Omrani are cotă 3.00 să marcheze oricând la Arad, dar se poate întâmpla ca planurile să fie date peste cap de intervenția VAR. Aici intervine asigurarea VAR oferită de Betano, și pariul tău va fi câștigător chiar dacă golul lui Omrani este anulat în meci.

Bineînțeles, poți plasa pariuri pe golurile oricărui jucător dorești, cu mențiunea că Asigurarea VAR se va aplica automat în cazul unor faze litigioase care au nevoie de arbitrajul video. Alegerea este la tine.

Nu uita nici de Bet Builder

Am ales același meci, UTA – FCSB pentru a duce mai departe nivelul pariurilor cu opțiunea Bet Builder a Betano. Cu minimum două tipuri de pariuri din același meci poți construi o cotă generoasă cu opțiunea Bet Builder, pe același bilet. Spre exemplu, la meciul UTA – FCSB am obținut cota 9.00 cu trei tipuri de pariuri:

  • Ambele echipe înscriu – DA (cota 2.15)
    În patru din ultimele cinci meciuri disputate de FCSB ambele echipe au marcat. Ultimele patru întâlniri directe între UTA și FCSB au fost de GG.
  • Marcator – Billel Omrani marchează oricând (cota 3.00)
    Atacantul francez de la FCSB are două goluri în acest sezon, ultimul reușit pe 22 ianuarie contra celor de la Hermannstadt.
  • Cornere – Peste 8.5 (cota 1.87)
    FCSB a avut nu mai puțin de 12 cornere în meciul cu Petrolul. La partida pierdută în deplasare cu CFR Cluj cei de la UTA au avut 10 lovituri de la colț.

Cum folosești Bet Builder?

Intră în meciul dorit, activează butonul albastru de Bet Builder din colțul dreapta sus. Odată selectată opțiunea Bet Builder, pe același bilet pot fi adăugate selecțiile de mai sus pentru o cotă cumulată de 9.00 sau poți încerca alte pariuri pe care le consideri mai atractive pentru tine. De reținut că această cotă poate suferi modificări până la ora meciului.

Vezi toate știrile Betano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cornel.201
cornel.201  •  05 Martie 2023, 10:33

eu pariez 1 solist pe uta!uta victorieeeeeeeee!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close