GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cine nu riscă, nu câştigă.

Articol de GSP - Publicat joi, 04 mai 2023 21:25 / Actualizat joi, 04 mai 2023 21:27

Oportunități enorme în zilele următoare sunt deschise tuturor celor care știu să combine riscul cu cunoștințele. În opinia noastră, acesta este cel mai bun moment al anului, dar cu condiția ca fiecare detaliu să fie rafinat. Urmărește toate emoțiile cu cote de TOP pe efbet.ro .

Ne-am concentrat pe „Cei șapte magnifici” din Anglia, Italia, Franța, Germania, Portugalia, Turcia și Olanda. LaLiga nu se joacă weekendul din cauza finalei Copa del Rey. Dar în aproape toate campionatele majore avem cel puțin un joc foarte mare care are o importanță conceptuală pentru cei implicați în el. În Anglia, așa este meciul dintre Newcastle și Arsenal, care are toate premisele pentru a deveni cel mai frumos joc al sezonului. Și după cum se știe, frumusețea se exprimă prin scopuri. Tottenham - Crystal Palace si Bournemouth - Chelsea trebuie riscate din cauza locurilor pentru care se bat favoritii in aceste meciuri. În același paragraf cade victoria lui Leicester ca oaspete al lui Fulham. Totuși, nu punem în pericol succesele lui Liverpool și Manchester City. O mulțime de oportunități și emoție pe efbet.ro .

În Anglia, rundele finale se joacă în Championship, League One și League Two. Anul acesta sunt prea puține lupte decisive în etapa finală. Totuși, am descoperit ceva excepțional și acesta este 2 pentru Morecambe împotriva lui Exeter în League One. Campionatele englezești sunt aici pe efbet.ro  

În Germania, clasamentul este extrem de palpitant. Este riscant, dar justificat să pariezi pe Hertha vs Stuttgart și Hoffenheim vs Eintracht. Union se îndreaptă foarte ferm către prima sa apariție în UCL și progresul său nu va fi oprit de Augsburg. Preconizăm victorii de rutină pentru liderii Bayern vs. Werder și Dortmund vs. Wolfsburg. Și marele spectacol este așteptat la Freiburg și Leipzig. Cote de TOP pentru acest joc pe efbet.ro .

În Serie A, este cel mai interesant sezon din ultimii ani. Campioana este clară, dar șase echipe sunt în luptă directă pentru cele trei locuri de UCL. Și avem trei dueluri tari. Milan - Lazio, Roma - Inter și Atalanta - Juventus. Biletul de pariu îl aranjam astfel: X-2-2. În sectorul riscant, avem mari speranțe în victoria lui Cremonese cu Spezia. De asemenea, am dori să adăugăm două egaluri la Empoli - Salernitana și Sassuolo - Bologna. Dar remize cu goluri. Turneele din Italia beneficiază de cote de TOP pe efbet.ro  .

În Franța, un duel unic între Lens și Marseille. Pariul este participarea în UCL, care ar fi o recompensă binemeritată pentru gazde. În opinia noastră, ei vor ieși învingători. Următoarea țintă ușoară sunt victoriile lui Monaco și PSG. Și în sectorul riscant, 2 pentru Toulouse împotriva celor de la Ajaccio și Strasbourg împotriva Nantes. Cote de TOP și bonusuri aici: efbet.ro  .

Luna trecută, a devenit foarte interesantă în campionatul turc. Galatasaray a făcut greșeli și intriga pentru titlu a revenit rapid. În această rundă, avem încredere 100% în victoriile lui Besiktas, Adana Demirspor, Galatasaray și Fenerbahce. În sectorul riscant este perechea Sivaspor împotriva Yumraniespor.  

În Olanda, o altă bijuterie este Ajax – AZ Alkmaar. Pariul este: în ce turneu european va ajunge câștigătoarea meciului? Există atât de multe opțiuni. Nu prea merită, dar vom paria în continuare pe numele mai mare. Suntem convinși că înfrângerile celor de la Cambuur și Groningen vor continua. Trei puncte garantate pentru rivalii lor Utrecht și Go Ahed. Punem victoriile Feyenoord și PSV dincolo de orice îndoială.  

Portugalia cu marele meci dintre Benfica și Braga, care ar putea în sfârșit să zguduie cărțile. Am evidenția în mod stereotip multe obiective pentru acest eveniment. Porto și Sporting vor câștiga fără probleme în această etapă. Pariul este ca Santa Clara să-i învingă pe cei de la Gilles Vicente.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează