GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cine prinde finala Cupei României? Dinamo are 2.50 la calificare, FCSB are 1.47! Plus zeci de cote speciale

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 iunie 2020 15:51 / Actualizat miercuri, 24 iunie 2020 15:53

Seară de seară ne bucurăm că avem fotbal de calitate pe efortuna.ro, dar joi nu ne vom mai gândi la meciul lui Juventus, la victoria lui Liveprool sau la golurile lui Messi. De la ora 20:00 începe Derby de România, cu pariuri speciale și cote mărite la Fortuna! Joacă în Happy Hour pentru 30% mai mult câștig sau profită de promoția Fortuna Plus, dacă joci bilete curajoase, cu 12+ evenimente!

Echilibrul descrie cel mai bine acest derby, în care rivalele de moarte ale României au un singur obiectiv în cap: calificarea în finala competiției. În cealaltă semifinală se vor întâlni Sepsi și Poli Iași, iar granzii Bucureștiului știu că au o șansă mare la trofeu, în cazul în care ajung în ultimul act.

FCSB are mari probleme de lot joi, ceea ce poate avea un impact major asupra pariurilor: Dinamo are cotă 3.40 să câștige meciul tur și cotă 2.50 să se califice! În 14 din ultimele 15 meciuri directe au înscris ambele rivale în meci, iar pariul pe "Ambele marchează" are cotă 1.58 pe efortuna.ro. Poți miza și pe "ambele marchează și peste 2.5 goluri în meci", la o cotă generoasă de 1.97

În plus, la Fortuna poți combina rezultatul final cu goluri marcate, ai pariuri pe reprize, cote pe minutele golurilor, dar și pe scorul corect înregistrat în ORICE moment al meciului! Amatorii de senzații tari nu trebuie să rateze noile pariuri originale de pe efortuna.ro, unde Odds Booster îți oferă cote mărite și pe meciurile zilei de joi. În rubrica de Fotbal Speciale poți miza pe penalty-uri, autogoluri, goluri în anumite intervale de timp sau chiar și pe prelungiri! Sunt sute de variante care îți pot aduce câștigul, în cel mai tare meci al României. Hai la fotbal! Că e cel mai frumos joc de pe pământ. Tu pe cine mizezi?

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1578362032478810
Tihamér Takó  •  24 Iunie 2020, 22:12

In finala vom vedea pe SPEPSI OSK SI PE DINAMO.VA CASTIGA SEPSI SOK !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează