PUBLICITATE  ·  ADVERTORIAL

Citeşte blogul stiri skinit.ro şi rămâi mereu informat !

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2021 14:00 / Actualizat marti, 23 februarie 2021 11:54

În ziua de astăzi avem la dispoziţie o mulţime de canale de informare. Bineînţeles că mulţi dintre noi am rămas fideli televizorului şi radioului, alţii au trecut de la clasicele ziare şi reviste, la website-uri şi bloguri pre ştiri, pe când alţii se informează de pe reţelele de socializare. Care este cea mai bună sursă de informare pe care o avem la dispoziţie?

Nu putem spune că exista o sursă de ştiri perfectă şi cu informaţii 100% adevărate, de aici şi una din regulile de aur a jurnaliştilor, şi anume verifica veridicitatea informației din cel puțin trei surse independente.

Da, e drept cu toţii ne-am dori ştiri 100% conforme cu realitate. Dar aşa cum probabil te-ai aşteptam nu întotdeauna acest lucru se întâmplă, din acest motiv găsim o multitudine de materiale în mediul online, dar şi informaţii difuzate la radio sau TV eronate. 

Pentru mulţi dintre noi cea mai bună sursă de informare este reprezentată de blogurile şi site-urile de ştiri. Iată în continuare care sunt motivele pe care ne bazăm atunci când facem această afirmaţie, dar şi de ce îţi recomandă să citeşti şi să te abonezi la blogul stiri skinit.ro.

Avantajele site-urilor şi blogurilor de ştiri:

  • Informaţii variate: atunci când accesezi un site sau un blog vei găsi, în cele mai multe cazuri, un număr mare de articole, dar şi mai multe categorii de ştiri, structurate pe mai multe domenii. Spre exemplu, pe blogul ştiri skinit.ro poţi citi atât informaţii din IT, cât şi informaţii din Fashion sau Sănătate. Bineînţeles că poţi găsi şi site-uri care au o singură categorie de ştiri, precum: website-urile cu ştiri din sport.
  • Mii şi mii de articole: multitudinea de articole, dar mai ales de informaţii, pe care un blog sau un website de ştiri ne-o poate furniza este enormă. Mai ales în cazul site-urile lansate cu mulţi ani în urmă care si- au păstrat vizibile articolele şi pot fi accesate chiar şi în ziua de astăzi.
  • Selectarea ştirilor: se întâmplă de foarte multe ori să fim atraşi de un anumit subiect, fie că este o ştire de ultimă oră sau de o pasiune de a noastră. Prin urmare ne dorim să aflăm tot ce se poate despre subiectul respectiv. Site-urile şi blogurile de ştiri au un buton de search care ne permite să tastăm unul sau mai multe cuvinte. Această funcţie ne ajută să vizualizăm subiectele care au legătură doar cu acel subiect.
  • Acces instant la informaţie: atunci când accesezi un site ai acces la ştirea pe care o cauţi aproape instant, pe când posturile de televiziune sau radio au un anumit program de respectat.
  • Fără reclama pe care nu le poţi sări: Cred că ştii şi tu cât de greu trec pauzele publicitare. Unde mai pui că cele 10 minute de reclame nu sunt respectate mai niciodată, limita superioară depăşită de multe ori de televiziunile din ţara noastră. Prin urmare alt avantaj important al site-urilor de ştiri este acela că poţi sări peste reclame.
  • Citeşti cât vrei şi de unde vrei: Atunci când citeşti o ştire pe un blog poţi închide articolul la jumătate sau poţi să îl citeşti încă o dată. Nu eşti forţat de nimeni şi nimic să citeşti mai mult decât îţi doreşti. Unde ai pui că poţi citi sterile de pe plajă, din tren sau din maşină? Tot ce ai nevoie este un telefon, tableta, ceas sau laptop conectat la internet.
  • Poţi salva conţinutul: se întâmplă de multe ori să ne dorim să salvăm anumite porţiuni dintr-o ştire, ei bine poţi salva linkul sau anumite informaţii pe care să le citeşti atunci când ai mai mult timp la dispoziţie.
  • Ai parte de text, video şi poze – Atunci când citeşti o ştire este important să ai parte de informaţiile necesare prezentate în diverse modalităţi. Prin urmare foarte multe site-uri online au început să realize şi video-uri, astfel încât experienţa ta pe pagina lor să fie una cât mai plăcută.
  • Poţi pune întrebări şi poţi vedea ce cred alţii – foarte multe site-uri au o secţiune de comentarii, unde îţi poţi exprima propria părere, poţi cere mai multe informaţii sau poţi vedea părerea altor utilizatori.

De ce să citeşti blogul ştiri skinit.ro?

Deşi Blogul skinit.ro este lansat destul de recent, acesta îţi oferă oferă ştiri şi noutăţi dintr-o multitudine de domenii, precum Business (Imobiliare, Investiţii şi Piaţa Afacerilor), Tehnologie (IT, Diverse Industrii şi Inovaţie), Life Style (Beauty, Cultură, Fashion, Sănătate, Stil de Viaţă), Divertisment (Distracţie, Info şi Program TV, Relaxare şi timp liber, Ştiri Mondene).  Mai mut decât atât informaţia este accesibilă şi uşor de citit. Design-ul blogului este modern, iar experienţa de utilizare este una foarte plăcută.

Locul din care ne luăm porţia necesară de informaţie sau cu ajutorul căreia rămânem mereu la curent cu ce se întâmplă în jurul nostru este importantă. Dar la fel de important este şi faptul că dorim să aflăm ce se întâmplă în lume, nu neapărat locul din care ne informăm. Prin urmare îţi recomandăm să te abonezi şi să citeşti cât mai multe site-uri, bloguri şi reviste, să urmăreşti şi ştirile de pe TV sau de la radio, să le urmăreşti şi din social media. Căci până la urma tot ce contează este avem parte se ştiri verifice.

Nu uita să te bucuri de viaţă, să călătoreşti şi să citeţi cât mai mult cu putinţă!Adevărul despre iubitul Ramonei Bădescu.Câți ani are bărbatul plin de bani
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
10:00 Tenis, WTA
Turneul din Dubai
Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2
U Craiova 1948 - Mioveni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor
Juventus - Porto
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Bundesliga
Borussia Dortmund - Sevilla
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet
Liga 1