GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Clinica dentară Plaza Dent oferă tratamente stomatologice cu ajutorul echipamentelor de ultimă generație

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 octombrie 2020 12:21 / Actualizat miercuri, 14 octombrie 2020 12:24

PlazaDent.ro este o clinică dentară din București, ale cărei servicii se focuseaza pe o diversitate de afecțiuni dentare. În clinica dentară se pot asigura tratamente la un nivel premium, deoarece medicii au o experiență bogată, iar echipamentele utilizate sunt de ultimă generație.  

Indiferent că este vorba despre un simplu detartraj, estetică dentară, ortodonție sau tratamente în esența mai complicate, precum cele de implantologie, chirurgie maxilo-faciala, urgențe, parodontologie, protetică dentară sau altele, tratamentele efectuate în clinică au în comun calitatea superioară. Este firesc să se întâmple așa, având în vedere că orice dentist bun care lucrează cu echipamente superioare poate să ofere rezultate remarcabile.  

În clinica dentară Plaza Dent, echipamentele de ultimă generație fac diferența 

Din dorința de a le oferi pacienților tot ceea ce este mai bun în materie de stomatologie, managementul clinicii a achiziționat aparatură ultra performantă, precum:  

  • Tooth Transformer: un sistem de inginerie tisulară foarte modern și avansat care ajută la extragerea unui dinte într-un mod foarte simplu, prin apăsarea unui buton. Acest dinte va fi procesat, rezultatul fiind materialul de regenerare osoasă, într-un timp foarte scurt-câteva minute.Timpul mic de procesare, faptul că oferă material autolog, susține o vindecare rapidă și oferă compatibilitate mare, sunt doar câteva dintre avantajele utilizării acestui sistem ingenios. În plus, acesta reduce cristalinitatea HA, ceea ce înseamnă că reduce numărul bacteriilor și transformă dintele extras în material autolog de grefă osoasă;

  • Tomografia computerizată dentară (CT): îi oferă stomatologului absolut toate informațiile de care are nevoie pentru a interveni cu succes și a oferi tratamentul potrivit pentru fiecare pacient. Imaginile rezultate după CT oferă informații inclusiv cu privire la densitatea osului cortical și spongios în zonă crestei edentate. Spre deosebire de o radiografie dentară panoramică, care nu poate să ofere o imagine a secțiunii transversale a osului, CT-ul poate face acest lucru. Prin utilizarea CT se poate pune un diagnostic corect și se poate stabili un plan de tratament optim în implantologie;

  • X-MIND trium: este un sistem inovativ care oferă radiologii digitale panoramice și tomografii extra-orale. Stomatologii de la Plaza Dent utilizează acest sistem pentru a stabili corect un diagnostic pentru dentiție, maxilar, structuri orale, radiografii optime pentru zona maxilo-faciala și părți ale craniului, imagini tomografice ale zonei orale și maxilo-faciale.

  • Sistem injecție computerizată Dentapen: instrument utilizat pentru anestezie computerizată care funcționează cu ace și carpule de anestezie obișnuite, dar asigură o funcționare blândă și confortabilă, fără durere la locul puncției și fără lezarea țesuturilor;

  • Piezosurgery: dispozitiv care asigură o precizie deosebită pentru tăierea osului și evitarea pierderii osoase, sângerare mult diminuată a câmpului operator, protejare a țesuturilor moi, reducerea stresului traumatic, reducerea durerii și eliminarea riscului de enfizem cutanat. Este un dispozitiv pe care dentiștii de la Plaza Dent îl folosesc pentru adiții osoase, în tehnică bone split, extracții ale măselelor de minte, rezecții apicale, tratamentul paradontozei și pentru îndepărtarea chisturilor maxilare, între altele;

Acestea sunt doar o parte a aparatelor utilizate în clinica stomatologică PlazaDent.ro. Toate susțin calitatea tratamentelor, oferind avantaje semnificative. Medicii stomatologi au posibilitatea de a oferi instrumentar de lucru inovativ, care îi ajută să ofere rezultate impecabile și un zâmbet încrezător.

Citește și:

„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Campionate
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii
Superliga
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează