GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Clubul Sportiv Universitar Știința Politehnica București, formatori și creatori de performanță

Articol de GSP - Publicat joi, 16 noiembrie 2023 16:42 / Actualizat joi, 16 noiembrie 2023 16:42

Din 2019, Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București a luat sub aripa sa clubul Știința, un club polisportiv cu tradiție în performanță. Astfel, pasiunea pentru performanță sportivă se întâlnește cu valori construite în peste 200 de ani de excelență în educație, cercetare, știință și sport, într-un mod unic și inspirațional.

Cu o istorie bogată și o viziune îndrăzneață pentru viitor, Știința este un adevărat club formator, al cărui scop este să creeze performanță și să educe tinerii elevi și studenți în spiritul sănătos al disciplinei, perseverenței și fair-play-ului. 

Știința creează peformanță sportivă și susține performanța academică pentru cariera pe termen lung a tuturor sportivilor săi.

Performanță sportivă 

Rezultatele CSU Știința Politehnica București vorbesc singure despre spiritul puternic formator al clubului. Sportivi de performanță din mari echipe europene de baschet, handbal sau volei și-au început cariera în cadrul clubului Știința.

De la renașterea clubului în 2010 și până în prezent, secțiile de handbal feminin, baschet, baschet 3x3 și volei au reușit să evolueze constant către primul eșalon, în contextul unei competiții acerbe cu alte cluburi cu dimensiuni și resurse net superioare. 

Performanța sportivă nu reprezintă doar rezultatul final al competițiilor, ci tot drumul până la rezultat. Este o muncă de anduranță, perseverență, voință, ambiție, toate aceste calități care trebuie hrănite și educate de la vârste fragede. Odată căpătate aceste obiceiuri ale performanței, ele însoțesc oamenii toată viața, indiferent de cariera pe care o vor alege.

Bursele pentru performanță sportivă și condiții speciale de admitere la Politehnica București pentru sportivii de performanță

Asemenea universităților americane și vest-europene, clubul și-a propus să transforme studenții ambițioși în sportivi cu performanțe, iar pe sportivii ambițioși în oameni preocupați de educație și carieră. 

Împreună cu echipa de management a clubului, Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București a dezvoltat un program special pentru încurajarea sportivilor de performanță, astfel încât aceștia să aibă acces la educație de top și să se pregătească pentru a deveni lideri în orice domeniu își propun.

Puțini cunosc faptul că sportivii cu performanțe pot avea acces fără examen de admitere la toate facultățile din cadrul Politehnica București. 

Universitatea și clubul încurajează sportivii de performanță să își urmeze studiile cu aceeași seriozitate cu care își urmează cariera sportivă. De aceea, a fost dezvoltat și un program special de burse de studiu pentru performanțele sportive deosebite.

Se creează astfel un mecanism dual de încurajare a performanțelor academice și sportive, susținut de echipele de management vizionare ale universității și clubului.

Comunitate sportivă

Clubul Știința București nu este doar o organizație sportivă sau academică, ci o comunitate puternică și solidară. În acest spirit, publicul larg este încurajat să participe la competiții, contribuind la construirea unei comunități sportive frumoase și necesare.

Studenți, elevi, părinți, pasionați de sport, interesați de educație, oameni care vor să fie inspirați de tinerii sportivi sunt invitați să ia parte și să sărbătorească frumusețea sportului la meciurile deschise. Programul poate fi văzut pe www.stiintabucuresti.ro sau pe canalele de social media ale clubului. 

 

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează