GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cod roșu de goluri în SuperLigă? Cum arată SuperCotele pentru etapa #11

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 septembrie 2023 16:35 / Actualizat vineri, 29 septembrie 2023 16:37

Ultimul weekend din septembrie e cel în care încă ne bucurăm de temperaturi care ne mențin vibe-ul de vară, iar SuperLiga României nu face notă discordantă. Etapa a 11-a, care va începe cu Oțelul Galați - Dinamo, anunță la orizont SuperMeciuri pline de tensiune, determinare și scopul de a obține trei puncte care, odată cu înaintarea în sezonul regular, devin din ce în ce mai importante. Continuă Rapidul forma bună? Ce ne mai pregătesc CFR și FC U Craiova? Dar FCSB-ul lui Pintilii și Charalambous? Aflăm live pe Superbet alături de Streaming Exclusiv, SuperCote, SuperPariuri, SuperAvantaj și Combinabile.

Vezi Oferta Superbet pentru etapa a 11-a a SuperLigii și alege inspirat!

Începem vineri, de la ora 21:00, când Oțelul și Dinamo vor relua, la Galați, o rivalitate pusă pe pauză în ultimii ani. Continuăm cu un UTA - FC Voluntari în care Ilie Poenaru își înfruntă fosta echipă, iar Farul și Sepsi se vor duela, la Ovidiu, într-un meci al reprezentantelor României în acest sezon european.

Continuă SuperForma Rapidului și la Sibiu?

Cu siguranță, unul dintre cele mai așteptate meciuri ale rundei se va juca duminică, de la ora 18:00. La Sibiu vine Rapidul, echipa care a marcat pe bandă rulantă în ultima perioadă, a învins CFR cu 3-1 în Giulești, a confirmat prin victoria de la Botoșani (3-1) și a devenit formația care a adunat cele mai multe puncte în ultimele cinci etape, 13 la număr. Grație seriei superbe, giuleștenii lui Bergodi au reaprins speranțele unui titlu în anul centenarului și s-au apropiat la șapte puncte de liderul FCSB.

Însă Hermannstadt rămâne aceeași echipă excelentă din sezonul trecut, are, de asemenea, o serie de cinci meciuri consecutive fără înfrângere, iar cuplul format de Marius Măldărășanu și Dani Coman va vrea să confirme și contra Rapidului de suflet că la Sibiu se joacă fotbal de calitate. Hermannstadt a plecat din nou bine, cu 14 puncte în primele zece etape, suficient pentru a ocupa locul al cincilea. Iar Hermannstadt - Rapid va reprezenta și un duel al SuperGolgheterilor Daniel Paraschiv (șase goluri) și Albion Rrahmani (șase goluri).

Echipa-spectacol a SuperLigii vrea revanșa!

Tot duminică, de la ora 21:00, în Gruia vine FC U Craiova 1948, echipa care a produs cele mai multe goluri în acest sezon, 39 (19 marcate, 20 primite). Iar oltenii o vizitează pe CFR Cluj cu gândul la meciul din finalul sezonului trecut, când ardelenii au câștigat cu un controversat 1-0 și și-au asigurat biletele pentru Conference League. De atunci, datele problemei s-au schimbat considerabil, mai ales la nivelul celor două bănci tehnice.

CFR a revenit la italianul Andrea Mandorlini pentru a-l înlocui pe Dan Petrescu, plecat în Coreea de Sud, în timp ce familia Mititelu a apelat la mai multe variante de antrenor, fiind și acum în căutarea unei soluții concrete după plecarea lui Nicolae Dică. Etapa trecută, seria de victorii a CFR-ului a fost oprită pe terenul Rapidului, iar eșecul din Grant a făcut ca fosta campioană să aibă, deja, șase puncte de recuperat față de FCSB. Dincolo, linia ofensivă a craiovenilor produce fotbal, îl are pe Aurelian Chițu vârf de lance, dar cele 20 de goluri încasate fac ca FC U să adune doar 12 puncte, un total care-i permite să împartă, alături de Sepsi și Farul, poziția a șaptea a clasamentului.

Revanșa lui FC U, echipa-spectacol?

Jackpotul Grand de la Pragmatic Play: 3.511.581,45 lei vin la pachet cu SuperEmoții! “În seara aia n-am dormit.”

Promoție superbet cu sute de mii de premianți! Pariază pe Vocea României

Bucură-te de beneficiile Superbet Club! Un club pe măsura jocului tău

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează