GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  PROMO

Colecția Jules Verne, perfectă de citit în vacanța mare

Articol de GSP - Publicat marti, 15 iunie 2021 13:21 / Actualizat marti, 15 iunie 2021 13:29

Colecția Jules Verne este perfectă pentru a ocupa eficient o parte din timpul copilului tău în vacanța mare! Cărțile din ediția de lux de la colecții.libertatea sunt o lectură plăcută pentru toți copiii de peste 12 ani! Lumea fantastică a faimosului autor transcede timpul și continuă să fascineze generații întregi de tineri de pe tot mapamondul!

Dacă ai un preadolescent sau adolescent, e timpul să-i deschizi apetitul pentru lectură cu ajutorul operelor celebrului scriitor SF, Jules Verne. Ai la dispoziție o colecție de lux de cărți de Jules Verne, de la colecții.libertatea, într-o ediție exclusivă, care include cea mai bună selecție din seria ”Călătorii extraordinare”, cu ilustrații inspirate din ediția originală Hetzel, din secolul al XIX-lea. Urmărește apariția fiecărui roman din colecția Jules Verne și pune-i la dispoziție copilului tău în vacanța mare cărți de citit de cea mai bună calitate.

Colecția Jules Verne pentru copii

Colecția Jules Verne te poartă în aventuri incredibile pe care numai marea imaginație a acestui scriitor de origine franceză le-ar fi putut crea. Romanele sale au o anumită notă de fantezie și, de asemenea, science-fiction, gen care a inspirat mulți scriitori de mai târziu. Acesta este motivul pentru care, de altfel, este considerat unul dintre părinții genului science-fiction. Din fericire, aceste cărți SF ale lui Jules Verne care erau foarte avansate în teorii pentru vremea la care au fost scrise, nu se demodează, iar citirea lor continuă să fie o plăcere atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Colecția Jules Verne pentru copii este o modalitate excelentă de a-i introduce pe cei mici în lumea literaturii. Nu rata cărțile din colecția Jules Verne deja apărute la colecții.libertatea, cum sunt: Ocolul pământului în 80 de zile – ediția nr. 1, ”Douăzeci de mii de leghe sub mări” – ediția nr. 2, ”Copiii Căpitanului Grant. America de Sud” – ediția nr. 3 și ”Cinci săptămâni în balon” - ediția nr. 4 din 18 iunie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează