GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Completăm ținuta și încălțămintea de alergare - Sfaturi valoroase

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 iunie 2021 17:00 / Actualizat vineri, 18 iunie 2021 17:03

O ținută sportivă adecvată, potrivită pentru o sesiune de alergat ca la carte, este, de multe ori, greu de obținut, iar cea mai mare dificultate se referă la pantofii pe care îi poți alege. Pentru ca experiența de alergat să fie cea potrivită este foarte important să alegi o pereche de adidasi pentru alergare care să ți se potrivească din toate punctele de vedere.

Suprafața pe care dorești să alergi

Cele mai importante sunt, bineînțeles, confortul și siguranța purtătorului, însă este important să fie luate în calcul și alte aspecte.

Unde își desfășori sesiunile de alergat? Pe drumuri asfaltate sau pe potecile din pădure? Terenul este tot timpul uscat sau de multe ori se întâmplă ca acesta să fie umed? Este foarte important să obții răspunsurile la aceste întrebări pentru a alege perechea de pantofi de alergare potrivită, deoarece în funcție de acestea vei alege un anume tip de talpă, respectiv un anume tip de amortizare. Dacă suprafețele pe care alergi sunt mai degrabă dure, atunci ai nevoie de o pereche de pantofi cu o talpă mai groasă, care să ofere amortizarea potrivită astfel încât să fie evitate durerile de tălpi și apariția bășicilor. În cazul în care suprafața de alergat nu este atât de dură, atunci poți alege o pereche de pantofi cu talpă mai subțire, însă ai grijă ca amortizarea să fie, și în acest caz, una potrivită astfel încât să nu simți un disconfort al picioarelor, mai ales în cazul unor sesiuni lungi de alergat. 

Completăm ținuta și încălțămintea de alergare - Sfaturi valoroase

Greutatea pantofilor pentru o alergare ușoară 

Este foarte importantă alegerea unor adidași alergare ușori, care să îți ofere confortul maxim în mișcare și mai ales pe care să îi simți lejeri în picioare. O pereche de pantofi grei, care simți că te deranjează este o pereche de pantofi care vor face din cursa de alergare o cursă de obstacole pe care vei simți că nu le poți depăși. Așadar, alege o pereche de pantofi ușori, pe care să nu îi simți în picioare și care în același timp să îți ofere amortizarea perfectă pentru un confort sporit al picioarelor. 

Pantofii de alergare din materialele potrivite

O pereche de pantofi de alergare de calitate este întotdeauna aceea realizată din materiale de înaltă calitate, care să ofere picioarelor sprijinul de care au nevoie și să asigure confortul termic dorit. Este foarte important ca materialele din care sunt realizați pantofii să permită picioarelor să respire în voie pentru a preveni transpirația nedorită care poate duce la diverse accidente. Cea mai potrivită din acest punct de vedere este pielea, iar la CCC poți găsi o mare varietate de pantofi din piele, cu talpa din materiale de înaltă calitate care să ofere absorbția potrivită. Astfel, ai șansa de a cumpăra perechea de pantofi cu un raport preț-calitate avantajos printr-o simplă vizită în magazinele CCC, în aplicația mobilă sau pe site, unde găsești numeroase modele moderne și calitative, într-o gamă variată de culori, având astfel posibilitatea de a asorta la orice ținută sportivă, potrivită atât pentru interior, cât și pentru exterior. 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează