GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Construiește-ți acum un Mustang Eleanor 1:8!

Articol de GSP - Publicat joi, 09 septembrie 2021 16:10 / Actualizat joi, 09 septembrie 2021 16:11

Pasionaților colecționari de machete construibile, o categorie aparte în lumea colecționarilor, MagazinulColectionarului.ro le oferă o gamă variată de machete! De la machete gata asamblate, până la machete construibile, MagazinulColectionarului.ro acoperă un domeniu larg, începând cu machete auto, militare, nave, submarine, până la machete de avioane, elicoptere, camioane, limuzine, autospeciale ... și multe, multe altele.

Macheta Mustang Eleanor 1:8, unica replică produsă sub licență, a fost creată în colaborare cu Denice Shakarian Halicki, soția legendarului H.B. „Toby” Halicki, scenaristul, regizorul și interpretul rolului principal din filmul original „Gone în 60 seconds” lansat în 1974.

Construiește-ți acum un Mustang Eleanor 1:8!

Totul a început că o idee a lui H.B. „Toby” Halicki, a cărui pasiune pentru mașini și mecanică auto, combinată cu dragostea de povestitor și înclinațiile către producția cinematografică, au condus la un film cu un succes record la box-office-ul american.

“Gone în 60 seconds” din 1974 îl găseste pe însuși Halicki conducând originalul Eleanor, un Ford Mustang Sportsroof de culoarea galbenă, având la bază caroseria unui Ford Mustang din 1971, stilizată și tunată cu a unui model din 1973.

În filmul din 1974, personajul interpretat de însuși „Toby” Halicki, Maindrian Pace, reușește cea mai lungă urmărire cu mașini din istoria cinematografiei, 40 minute, fiind vânat de poliție prin 5 orașe din însorită Californie.

După succesul peliculei din 1974, “Toby” Halicki împreună cu soția, Denice, și-au început călătoriile în jurul lumii învățând și imbogatindu-și bagajul de cunoștinte despre industria cinematografică și cea auto, planificând un nou film “Gone în 60 Seconds”.

Astfel, pe 9 iunie 1989, Toby și Denice Halicki au început filmările la “Gone în 60 Seconds 2”, cu o poveste nouă, complexă, diferită de a filmului din 1974.

Dar pe 20 august 1989, chiar în timpul filmărilor unor scene de cascadorii, Toby Halicki suferă un accident stupid și moare.

În pofida tuturor piedicilor apărute după moartea tragică a lui Toby, Denice este mai hotărâtă că niciodată să continue moștenirea răposatului ei soț.

Așa apare remake-ul “Gone în 60 Seconds” lansat în 2000, cu Nicolas Cage principal protagonist în rolul lui Randall "Memphis" Raines și bine-nteles Eleanor… La baza se află de această dată un Mustang Shelby GT500 din 1967.

De-a lungul timpului fanii peliculelor “Gone în 60 seconds” și pasionații Mustang au fost cuceriți de cascadoriile spectaculoase, de siluetă și performanțele uimitoare, de neegalat, ale modelului Eleanor.

Construiește-ți acum un Mustang Eleanor 1:8!

Machete ale legendarului Mustang Eleanor scara 1:8 o poți achiziționă chiar azi sub formă de Abonament direct de pe site-ul MagazinulColectionarului.ro, locul cel mai potrivit pentru pasionații de machete.

Prin abonamentul la Mustang Eleanor vei primi, lunar, un colet ce conține 4 seturi de piese confecționate la un standard de înalta calitate.

Gândită la o scară generoasă, 1:8, macheta finalizată iți va încânta privirea cu detalii uimitoare, reproduse fidel în 58 cm lungime, 21.7 cm lățime și 17 cm înălțime.

Fie că ești un introvertit, sau ai o personalitate extrovertită stresul este o componentă inevitabilă a vieții noastre de zi cu zi.

Hobby-urile și pasiunile noastre însă, pe cât de variate pot fi, toate au darul de a ne relaxa.

Pornind de la bucuria simplă a vizionarii unor colecții care cuprind o astfel de macheta 1:8 și până la modelism, toate aceste experiențe sunt generatoare de învățături noi, iți pot relaxa mintea și te pot îndepărtă de problemele cotidiane, oferindu-ți liniștea mult dorită.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează