GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Containere de Locuit RainzCube

Articol de GSP - Publicat joi, 23 septembrie 2021 14:00 / Actualizat marti, 28 septembrie 2021 09:38

Rainz Cube aduce în Romania oportunitatea de a avea propria ta casă eficientă sau spațiu comercial eco-friendly. Prețurile încep de la modesta sumă de 2000+ euro, lucru care face containerele să fie accesibile unei vaste audiențe, chiar și tinerilor.

Deși în momentul de față poți să încadrezi această piață la "soluții alternative", în curând toată lumea o să-și dorească să facă o astfel de investiție. Pe termen lung se dovedește a fi mult mai flexibilă și chiar mai economică.

Poate că ai auzit deja de conceptul supranumit "Casa Viitorului RainzCube" sau mai exact Containere de Locuit. Ei bine, acest lucru a devenit acum o realitate. Rainz Cube aduce în Romania oportunitatea de a avea propria ta casă eficientă sau spațiu comercial eco-friendly. Prețurile încep de la modesta sumă de 2000+ euro, lucru care face containerele să fie accesibile unei vaste audiențe, chiar și tinerilor.

Rainz Cube oferă garanție pe viață pentru un astfel de tip de construcție metalică.

Fie că vrei să te stabilești, să pornești un business sau doar să experimentezi, esența modulară a containerelor de locuit îți permite să construiești orice proiect ai în minte.

Poate că o să încerci să pui în balanță plusurile și minusurile comparativ cu o construcție de tip tradițională din cărămidă și beton, ceea ce este normal și sănătos, dar după un scurt research vei vedea cum numarul avantajelor Rainz Cube depășesc ușor concurența.

Să nu mai menționam prețul, care știm bine cât de mult ne influențează pe noi toți. În momentul de față acesta este cu 50% mai mic față de un proiect tradițional.

O dată cu începerea proiectului are loc, bineînțeles, și inaugurarea unui nou punct de lucru. Sediul Rainz Cube se află în Craiova, capitala economică a Olteniei, dar business-ul activează în toată țara. Așa că, indiferent de unde ai fi, poți să-ți achizitionezi o casă smart. Transportul este mai ușor de înfaptuit decât ai crede, iar  prețurile rămân tot accesibile și la capitolul acesta.

Popularitatea caselor modulare este în continuă creștere.

Cel mai bun moment pentru o asemenea investiție este chiar acum.

Asta o să continue să deschidă uși către noi inovații în design-ul de lifestyle eficient. Echipa Rainz Cube este complet deschisă la orice proiect indrăzneț. Ba chiar vă invitam să dați frâu liber imaginației.

Construcțiile noastre se bazează pe conceptul american și folosesc structuri metalice. Experiența acumulată de-a lungul timpului ne permite să vă oferim condiții de locuire la cele mai înalte standarde.

Facem lucrul acesta pentru că credem cu adevărat în inovație, în accesibilitate și pentru că ne bucurăm să oferim locuințe satisfăcătoare tuturor persoanelor doritoare. Ne place să fim atenți la toate detaliile, atât în zona de exterior cât și în cea de interior. Finisajele pot să varieze in funcție de cerințe. Stil rustic, modern, minimalist, și multe altele. Tu îl numești, iar noi îl executăm cu succes.

Suprafețele pot, de asemenea, să varieze în funcție de nevoile fiecăruia. Modulele se pot îmbina atât la orizontală cât și la verticală. Aspectul acesta deschide orizontul către estetici minunate. Nu o să primești nicio plângere de urbanism.

A, și încă ceva, știți că în România mai bine de jumatate din efort este depus în birocrație. Din fericire modulele Rainz Cube NU necesită autorizație de construcție. Exact! Dispui de un loc liber? E tot ce ai nevoie.

Despre restul beneficiilor pentru containere de locuit precum rezistența sporită la foc și viteză mare de construcție o să-ți povestim dupa ce ne contactezi.

Oare o să reziste?

De ce nu ar rezista? Ai văzut că genul acesta de structuri rezistă ca atare zeci de ani în vânt, ploaie, ninsoare, caniculă și alte fenomene dure, fără niciun alt tip de izolare sau finisare. Gândește-te cât de bine pot să reziste atunci când sunt structural gândite să fie cât mai eficiente posibil și mai ales dacă adaugi finisaje și izolare. Pot să te țină o viață sau chiar mai bine: să le lași moștenire.

Dar dacă vei simți totuși că poate locul tau este în altă parte... ești norocos. Containerele de locuit sunt și foarte mobile. Nu e ca și cum ai o casă din beton impământenită pe care nu o mai poate mișca absolut nimeni de acolo. Este în natura acestor structuri să fie ușor transportate. Deci poți dezasambla și muta întregul proiect în noua ta locație.

Haide, mergi și acceptă job-ul ăla din Bucuresti!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează