GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Contracte miniere de la 10 USD: Cum să investiți

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 septembrie 2023 17:52 / Actualizat miercuri, 27 septembrie 2023 17:56

Pe măsură ce mai mulți jucători intră pe piața criptomonedelor, mineritul devine mai complex și necesită mai multă putere de calcul. Drept urmare, mulți oameni care își foloseau anterior propriul echipament pentru minerit de criptomonede acum îl consideră nesustenabil: facturi mari de energie electrică și uzură a echipamentului. Prin urmare, cloud mining devine o opțiune din ce în ce mai atractivă.

În materialul partenerului, intrăm în mai multe detalii despre caracteristicile sale și despre cum va ajuta la creșterea veniturilor pasive.

Ce este cloud mining

Exploatarea în cloud este un mecanism care utilizează puterea de cloud computing închiriată pentru a extrage criptomonede precum Bitcoin. Configurare și pornire hardware, nu este necesară instalarea de software.

Companiile de exploatare în cloud fac mineritul și mai accesibil, permițându-vă să deschideți un cont și să participați la minerit de criptomonede de la distanță la prețuri foarte mici. Deoarece mineritul se desfășoară în cloud, există mai puține probleme cu întreținerea echipamentelor sau cu costurile directe ale energiei electrice.

Cum să începeți exploatarea în cloud?

Iată pașii de bază pe care trebuie să-i faceți înainte de a începe.

Pasul 1: Alegeți un furnizor de cloud Mining

CGMD Miner este o platformă populară și puternică de exploatare a criptomonedei și o resursă excelentă pentru venituri pasive. CGMD Miner este un program gratuit de exploatare Bitcoin care vă permite să câștigați pasiv Bitcoins fără nicio condiție atașată, indiferent de cunoștințele tehnice sau resursele financiare. Odată ce sunt extrași Bitcoin în valoare de 12 USD, aceștia pot fi transferați în contul dvs. și tranzacționați. Orice profit este al tău și le poți retrage în portofelul tău personal.

Avantajele platformei:

  • Primiți 10 USD imediat după înregistrare;
  • Niveluri ridicate de profitabilitate și plăți zilnice;
  • Nu sunt necesare servicii suplimentare sau taxe administrative;
  • Se pot genera alte valute;
  • Programul de parteneriat al companiei vă permite să invitați prieteni și să câștigați până la 3.000 USD în bonusuri de recomandare;
  • Securitate McAfee? Protecție de securitate Cloudflare®;
  • Suport tehnic 24/7.

Pasul 2. Înregistrați un cont

Accesați furnizorul ales de dvs. și înscrieți-vă pentru a crea un cont nou.

CGMD Miner oferă un proces simplu de înregistrare: tot ce trebuie să faci este să introduci adresa ta de e-mail. După înscriere, puteți începe imediat să extrageți Bitcoin.

Pasul 3. Achiziționați un contract minier

Miner CGMD oferă o varietate de opțiuni de contract minier: pachete variind de la 100 USD la 5.000 USD, fiecare pachet are propriul său randament al investiției și o anumită perioadă de valabilitate a contractului. Chiar acum:

A doua zi după achiziționarea contractului, venitul începe să curgă. Când se ajunge la 100 USD, banii pot fi retrași într-un portofel cripto sau pot continua să achiziționați alte contracte.

Pasul 4: Câștigați venit pasiv

Exploatarea în cloud este o modalitate excelentă de a vă crește venitul pasiv. Capitalul criptomonedei poate fi crescut prin modul „pilot automat” cu cheltuieli de timp minime – mai puțin decât orice tip de tranzacționare activă. Venitul pasiv este obiectivul fiecărui investitor și comerciant, iar cu minerii CGMD, atingerea acestuia este mai ușor ca niciodată.

Programul de parteneriat CGMD

Miner CGMD oferă și un program de afiliere, o platformă care vă permite să câștigați bani recomandând site-ul altora. Puteți câștiga bani chiar și fără a investi. Se va percepe un bonus fix unic de până la 3.000 USD pentru invitarea recomandărilor pozitive.

Pentru mai multe informații despre mașinile de minerit CGMD, vă rugăm să vizitați site-ul oficial https://365miner.com/

Julia Roberts, huiduită de public după ce a dezvăluit cu ce echipă ține: „Nu mă veți face să mă răzgândesc”

Cât costă să te cazezi de Revelion la hotelul lui Gică Hagi » Prețurile nu sunt pentru toate buzunarele


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează