GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Copertine și jaluzele moderne!

Articol de GSP - Publicat joi, 28 aprilie 2022 13:26 / Actualizat joi, 28 aprilie 2022 13:26

Avem nevoie de soluții moderne de umbrire! Sunt necesare pentru locuința noastră și pentru spațiile destinate birourilor sau pentru spațiile comerciale. Schimbările de temperatură din ultimii 20 de ani, ne determină să căutăm soluții eficiente și moderne din acest punct de vedere.

Magazinele online și-au îndreptat atenția și către aceste categorii de produse în ultimul timp, și ne pun astăzi la dispoziție cele mai noi modele de jaluzele și copertine de cea mai bună calitate. 

O ofertă generoasă

Atelierul de jaluzele este un magazin care oferă persoanelor și companiilor interesate, toate categoriile de soluții de umbrire: de interior, pentru exterior și produse dedicate, inclusiv cabinetelor medicale.

De aici puteți comanda pentru interiorul locuinței sau al biroului jaluzele orizontale sau verticale, rolete textile, rolete textile cu casetă, jaluzele Panelo, rolete day&night, jaluzee plisee și romane, rolete Velux, șine profesionale pentru perdele.

Pentru exteriorul locuinței oferta include diferite tipuri de copertine, jaluzele venețiene exterioare, uși de garaj, plase pentru insecte, rulouri exterioare din aluminiu, rulouri textile pentru exterior, rulouri din PVC transparente, pergole retractabile, etc.

Toate sunt produse de o excelentă calitate, care pot fi comandate în culori diferite. Va fi foarte simplu să le asortați la design-ul camerei sau la felul în care este amenajată casa dumneavoastră. Aproape toate produsele pot fi folosite și de către persoanele care locuiesc în apartamente de bloc. 

Pentru că este vorba despre o firmă cu experiență, vă recomandăm să rețineți faptul că, în oferta acesteia, sunt incluse și serviciile de consultanță, măsurători, transport, montaj și mentenanță. Veți beneficia și de servicii de post-garanție

Produse de actualitate

În momentul de față, din oferta magazinului Atelieruldejaluzele.ro, vă recomandăm toate categoriile de copertine. Sunt de o calitate foarte bună și sunt și moderne. Puteți opta atât pentru copertinele acționate în mod manual cât și pentru cele acționate electric. Măsurătorile și montajul va fi realizat de către reprezentanții firmei. Nu va trebui să căutați dumneavoastră firme specializate în acordarea unor astfel de servicii.

Pentru exterior, vă mai recomandăm rulourile realizate din materiale textile. Sunt foarte frumoase și de actualitate. Se pot monta la ferestrele de apartament, la ferestrele vilelor rezidențiale, pe fațadele clădirilor comerciale sau ale halelor industriale, etc. Sunt disponibile modele acționate în mod manual sau electric. Opțional, se pot monta și senzori pentru vânt, ploaie sau vânt. 

Produsele de acest gen sunt realizate la comandă. Nu contează dimensiunea ferestrelor! Materialul din care sunt fabricate rulourile textile exterioare este de tip STARSCREEN. Acesta are capacitatea de a absorbi 97% din căldura solară. Chiar dacă este vorba despre o capacitate foarte ridicată de absorbție a căldurii solare, el permite trecerea luminii, fără probleme.

Culorile disponibile sunt variate și nuanțele sunt foarte frumoase. Pot fi asortate la designul locuinței sau al spațiului unde vor fi amplasate, foarte bine.

Dacă preferați materialele de tip PVC sau aluminiu pentru umbrirea exterioară, veți găsi incluse în oferta magazinului acesta, multe categorii de produse, de asemenea.

Merită să contactați un reprezentant din partea companiei pentru a intra în posesia tuturor informațiilor de care aveți nevoie! Prețurile sunt atractive iar serviciile sunt prompte. 

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează