GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Copii aventuroși? Cum încurajezi micuții să facă mișcare sau să devină sportivi profesioniști?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 octombrie 2022 15:58 / Actualizat miercuri, 12 octombrie 2022 15:58

“Minte sănătoasă în corp sănătos” este celebrul aforism care a ghidat umanitatea pentru mai bine de 2000 de ani. Modul de viaţa orientat către comoditate, lipsa terenurilor sportive, eliminarea orelor de sport din programa școlară sunt câteva dintre motivele care descurajează practicarea sportului şi dezvoltarea spiritului aventuros. Statisticile arată că nu doar antrenamentele de plăcere sunt practicate de un număr tot mai mic de copii, dar şi sportul de performanță, fapt ce se vede şi loturile mici de sportivi ce participă la competiţii internaţionale.

Specialiştii în educaţie şi sănătate trag un semnal de alarmă asupra lipsei de mişcare în rândul elevilor, dar şi asupra interesului scăzut pe care îl manifestă copii pentru activități dinamice, practicate outdoor, aspecte ce au efecte nefaste asupra sănătăţii fizice şi psihice. 

Cei mai mulți băieți din zilele noastre sunt lipiți de jocurile lor video, tablete și televizoare, dar nu trebuie să fie așa. Părinții sunt cei ce pot încerca să dezvolte spiritul de aventura al celor  mici oferindu-le cadouri distractive care îi încurajează să se ridice și să iasă din casă să facă mișcare și să urmeze calea idolilor sportivi. Cum pot fi cei mici antrenați să descopere distracţia outdoor sau dorința de a deveni sportivi profesioniști? Simplu, achiziţionând obiecte ce vor aprinde spiritul de aventură și îi vor îndepărta de televizor. 

Hoverboard – plimbări distractive, inteligente

Hoverboard-urile au devenit extrem de populare în ultimii ani, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Astăzi, întâlnim hoverboard-uri peste tot, fiind o modalitate inteligentă de a ne deplasa prin oraș. Acest mijloc de transport modern, are un design atractiv, colorat, care va fi cu siguranță pe placul celor mici. Alege un model în culorile preferate ale băiatului tău, pentru a se integra mai ușor în cercul lui de prieteni. 

Hoverboard-ul reprezintă cu certitudine un cadou inspirat pentru băieți, aceștia fiind pasionați de modul în care distracția și tehnologia se îmbină. Un hoverboard este unul dintre cele mai inspirate idei de cadouri pentru băieți sugerate de site-ul olandez de cadouri Keuzehelper. De asemenea, pe site poți descoperi și alte sugestii de cadouri, care să îi încânte pe cei mici, indiferent de vârstă. 

Biciclete – o alternativă perfectă pentru drumeții în aer liber

O bicicletă este un cadou minunat pentru orice copil și sunt o alternativă excelentă pentru drumețiile în aer liber. Aceasta este ușor de transportat și poate fi folosită pe o varietate mare de terenuri. Bicicletele pot fi folosite pentru excursii scurte sau pentru călătorii prelungite și pot fi explorate indiferent de condițiile meteorologice. De asemenea, sunt o modalitate excelentă de a explora zone noi. Bicicletele utile și pentru a se deplasa în oraș, așadar cel mic va fi mai mult decât încântat să meargă la plimbare cu bicicletele alături de prietenii săi. 

Drone – explorează lumea din jur 

Dronele sunt cadoul perfect pentru băieți, deoarece le permit să exploreze lumea din jurul lor într-un mod cu totul nou. Cu ajutorul dronelor, ei pot face filmări aeriene ale tuturor activităților sau locurilor lor preferate și le pot edita pentru a crea videoclipuri unice. În plus, sunt foarte distractive. Iar cu capacitățile încorporate de captură video și foto, cel mic se va putea bucura de ceea ce vede surprins în imagini. Dacă acest lucru sună ca ceva ce micul tău aventurier ar iubi, alege o dronă potrivită care să îi încânte fiecare zi. 

O cameră GoPro – pentru momente de neuitat 

Camerele au revoluționat fotografia, iar băieților le place în mod special să capteze imagini interesante cu ei sau cu prietenii lor din tot felul de unghiuri, și uneori de la înălțimi nebănuite. Cu o GoPro montată pe cască atunci când se plimbă cu bicicleta, băiatul tău aventurier nu se va mai sfii niciodată să obțină dovezi video ale ultimei sale escapade. 

Dacă primele dintre recomandări pot fi utilizate în parc, celelalte sunt ideale pentru drumeţii în natură. Drona și camera GoPro, pot fi accesoriile perfecte ce vor oferi o altă perspectivă unui traseu montan sau vor imortaliza momentele unice petrecute într-o sesiune organizată de rafting. 

Ceea ce este grozav la aceste cadouri este faptul că, nu numai că încurajează un comportament aventuros, dar oferă și o nouă perspectivă asupra vieții. Să nu uităm că unele dintre aceste cadouri pot fi folosite chiar și câțiva ani, așadar băiatul tău va fi pe deplin încântat. De la camere video, drone, până la biciclete și hoverboard-uri pline de aventură, aceste cadouri cu siguranță îl vor motiva pe băiatul tău sau chiar îl vor face mai aventuros. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează