GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Cotă 3.35 pentru calificare României în FINALA Euro U21!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 iunie 2019 17:36

Joi seară, de la ora 19:00, naționala U21 a României dispută cel mai dificil meci la actuala ediție a Campionatului European din Italia. În semifinalele competiției, "tricolorii" lui Mirel Rădoi trebuie să treacă de Germania, echipa cu cel mai bun atac de la Euro (10 goluri înscrise).

Cotele partidei, pe eFortuna.ro
Germania U21 - România U21
1.47 4.80 6.10

Agenția Fortuna oferă cota 3.35 pentru calificarea României, în vreme ce pariul pe victoria "tricolorilor" în 90 de minute are cota 6.10. Cei care cred într-un meci spectaculos, cu goluri de ambele părți, pot paria la Fortuna cota 1.72 pentru selecția "ambele echipe marchează".

Germania a câștigat cu 8-0 ultimul duel direct

Statisticile indică un joc deschis, între două formații cu mult talent ofensiv. În tabăra Germaniei evoluează golgheterul Euro 2019, Gian-Luca Waldschmidt (Freiburg), autor a 5 reușite în faza grupelor. De partea cealaltă, România va fi periculoasă prin George Pușcaș și Ianis Hagi, cei mai valoroși jucători de atac ai lui Mirel Rădoi. Pușcaș are cota 3.80 să marcheze în poarta Germaniei, în vreme ce Waldschmidt este favorit să înscrie joi seară, cu o cotă de 2.30 la Fortuna. Toate cele trei dueluri directe dintre cele două țări s-au încheiat cu scoruri mari. Germania a câștigat ultima partidă cu 8-0, în 2014, iar pe teren s-au aflat și o parte dintre "tricolorii" care vor evolua joi seară.

Cota 42.00 pentru un scenariu optimist

Cotele indică faptul că Germania este favorită la victorie. Naționala "panzerelor" are cota 1.73 să înscrie primul gol din prima repriză, iar Fortuna oferă și cota 3.45 ca alb-negrii să câștige ambele reprize. O victorie a României poate aduce profituri substanțiale: pe efortuna.ro puteți paria cota 42.00 că "tricolorii" vor câștiga ambele reprize, dar și cota 13.50 că România va marca de cel puțin trei ori! Pe site sunt disponibile sute de pariuri la semifinala pe care o așteaptă întreaga țară.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează