GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cotă de peste 100 cu Bet Builder pe patru meciuri din oferta Betano

Articol de GSP - Publicat luni, 01 mai 2023 21:23 / Actualizat luni, 01 mai 2023 21:23

Prima săptămână din luna mai începe în forță, cu etape intermediare în Premier League și La Liga, oferta Betano fiind una extrem de atractivă pentru iubitorii sportului rege. Marți, 2 mai, pe dreptunghiul verde vor evolua echipe de top precum Arsenal, Chelsea, Real Madrid și FC Barcelona, formații pe care poți paria cu Bet Builder pentru o cotă cumulată de peste 100, așa cum vom vedea în exemplele de mai jos.

Ce este Bet Builder? 

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive, cum vom vedea în exemplul de mai jos pe meciurile selectate din fotbalul european.

Pentru ziua de marți, 2 mai, am selectat patru meciuri din oferta Betano, din campionatele Angliei, Spaniei și Franței.

FC Barcelona – Osasuna (marți, 20:30)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.60)
Cornere – Sub 9.5 (cota 2.00)

Barcelona este liderul la zi din La Liga, cu 11 puncte avans în fața rivalei Real Madrid. Pe locul opt în clasament, Osasuna încă păstrează șanse teoretice pentru participarea în cupele europene sezonul următor. Barcelona a învins Osasuna în ultimele două meciuri disputate pe Nou Camp cu același scor, 4-0. În tur, echipa catalană s-a impus, cu 2-1. Barcelona are 13 victorii în ultimele 16 meciuri disputate pe teren propriu. Osasuna a obținut doar trei victorii în ultimele zece deplasări. Barcelona a primit doar două goluri pe teren propriu în actualul sezon de La Liga, unul de la Espanyol și al doilea în El Clasico.

Arsenal – Chelsea (marți, 22:00)
Rezultat final – Arsenal (cota 1.65)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.82)

Arsenal a pierdut primul loc în Premier League după patru meciuri fără victorie în campionat. ”Tunarii” au nevoie ca de aer de un succes cu Chelsea pentru a menține presiunea pe Manchester City. Pe Etihad vine Chelsea, o echipă care a obținut un singur punct în ultimele cinci etape și care ocupă locul 12. Chelsea a pierdut patru din ultimele cinci meciuri fără gol marcat. Arsenal s-a impus în patru din ultimele cinci confruntări cu rivala londoneză. Chelsea a marcat un singur gol în ultimele cinci meciuri și a încasat nu mai puțin de nouă.

Real Sociedad – Real Madrid (marți, 23:00)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.70)
Șansă dublă – X2 (cota 1.57)

Karim Benzema a revenit la Real Madrid cu un hattrick în victoria cu Almeria (4-2). Real Sociedad, echipa de pe locul patru, a câștigat la Pamplona cu Osasuna (2-0) și are trei meciuri fără înfrângere. În ultimele trei meciuri disputate la San Sebastian între cele două echipe Real Madrid s-a impus în două rînduri, iar un meci s-a încheiat la egalitate fără goluri. Remiză albă a fost și în tur, pe Santiago Bernabeu. Doar unul din ultimele opt meciuri disputate de Real Sociedad pe teren propriu a avut trei sau mai multe goluri. Echipa bască este neînvinsă în ultimele șase partide disputate pe Anoeta.

Toulouse – Lens (marți, ora 22:00)
Șansă dublă – 1X (cota 2.07)
Cornere – Sub 9.5 (cota 1.93)

Câștigătoare a Cupei Franței după un 5-1 entuziasmant contra lui FC Nantes, echipa din Toulouse revine în Ligue 1 pentru restanța cu Lens, formația de pe locul al treilea. Lens are cinci victorii în ultimele șase etape și țintește locul secund ocupat de Marseille pentru o participare în Liga Campionilor. Cu o victorie la Toulouse, echipa din nordul Hexagonului s-ar apropia la un punct de locul doi. Lens a câștigat ultimele trei confruntări cu Toulouse fără gol primit. 

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile Arsenal – Chelsea, Barcelona – Osasuna, Real Sociedad – Real Madrid și Toulouse – Lens poți ajunge la o cotă cumulată de 107.20, iar cu o miză de 10 lei câștigul poate fi de 1.072 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meci, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet. Apoi poți merge la un alt meci din oferta Betano și la fel, activezi mai întâi butonul Bet Builder și selectezi pariurile dorite.

Vezi toate știrile Betano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Robert48382
Robert48382  •  02 Mai 2023, 22:24

La cornere era peste 9.5

Robert48382
Robert48382  •  02 Mai 2023, 22:24

Să mă ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Robert48382
Robert48382  •  02 Mai 2023, 22:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează