GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Cote care merită încercate în duelul liderului din Irlanda: ponturi pentru partida dintre Drogheda și Shamrock Rovers

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 iulie 2023 01:45 / Actualizat vineri, 07 iulie 2023 17:52

În așteptarea restartului de sezon din Superliga, a partidelor echipelor românești în cupele europene, precum și a revenirii campionatelor de top din Europa, ne îndreptăm atenția către un campionat mai puțin explorat în oferta de pariuri, iar cele mai tari cote fiind pe efbet.ro.

Confruntarea dintre Drogheda și Shamrock Rovers va pune față în față echipa cea mai slab cotată valoric, Drogheda United, formație al cărei lot însumează 1.10 milioane euro, adică puțin peste cota de piață a lui Denis Alibec, și echipa cu cel mai bine cotat lot, Shamrock Rovers, aproximativ 4 milioane euro.

Drogheda United e în zona locurilor retrogradabile, cu 24 puncte acumulate în 22 etape, în timp ce Shamrock Rovers ocupă primul loc în campionatul irlandez, cu un avans de patru puncte față de locul secund.

 „The Hoops” au deja 20 campionate în palmares, ultimele trei așezându-se în cabinetul de trofee în ultimele 3 ediții. Ținând cont de diferența de valoare și de locuri în clasament, o victorie a oaspeților n-ar surprinde pe nimeni în această seară. Cote atractive pentru acest pont găsiți pe efbet.ro.

Drogheda nu a pierdut în ultimele cinci partide directe cu Shamrock în campionat, reușind chiar să o câștige pe ultima, atunci când Draper și Rooney au produs surpiza contra lui Shamrock, 2-1.

Încă o selecție interesantă și probabilă ar fi că gazdele reușesc să marcheze minimum o dată pe „Weavers Park”, lucru pe care l-au consemnat și în ultimele trei confruntări directe jucate pe teren propriu: pe efbet.ro aveți parte de mai multe cote atractive.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează