GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cote care merită încercate într-un meci crucial pentru campioana României! Ponturi pentru partida Farul - Sheriff Tiraspol

Denis Alibec (32 de ani), atacantul Farului, a vorbit despre forma bună în care se află, după 2-0 cu Petrolul.
Denis Alibec (32 de ani), atacantul Farului, a vorbit despre forma bună în care se află, după 2-0 cu Petrolul.

Articol de GSP - Publicat luni, 10 iulie 2023 22:57 / Actualizat marti, 11 iulie 2023 10:37

Farul Constanța și Sheriff Tiraspol se întâlnesc miercuri, de la 20:30, în prima manșă din drumul către marele vis: grupele Ligii Campionilor! Campioana României a ratat primul trofeu, Supercupa, dar Gică Hagi a părut că e all-in către debutul Farului în preliminariile Ligii, iar cotele cele mai tari sunt pe efbet.ro.

După dușurile reci din partidele de verificare și din Supercupa României, Farul Constanța vrea să tureze motoarele atunci când contează cel mai mult! Adică în meciuri oficiale! Campioana României debutează în preliminariile Ligii Campionilor într-o dublă cu Sheriff Tiraspol, campioana Moldovei, iar partida tur se va disputa la Constanța, acolo unde Hagi și ai lui speră să și ia o opțiune serioasă pentru calificare.

Chiar dacă a schimbat aproape tot lotul de la sezonul fantastic în care o învingea pe Real Madrid chiar pe Santiago Bernabeu, Sheriff Tiraspol rămâne fără adversar în campionatul din Republica Moldova. Sheriff nu s-a mulțumit doar cu un nou titlu de campioană, dar a făcut și eventul, după ce a învins-o pe FC Zaria Bălți în ultimul act, după executarea loviturilor de departajare.

Farul Constanța este favorită atât pentru duelul de la Ovidiu cât și pentru calificarea în faza următoare. Chiar dacă și Hagi a făcut multe transferuri, ”marinarii” și-au păstrat vedetele din sezonul trecut și beneficiază și de omogenitate, asta pe lângă valoare. În plus, dacă ținem cont de cum s-au comportat în sezonul trecut, constănțenii sunt aproape invincibili la meciurile de pe teren propriu. Cote atractive pentru acest pont găsiți pe efbet.ro.

Sheriff Tiraspol a ajuns până în optimile din Conference League în sezonul trecut, acolo unde a fost eliminată de Nice, francezii câștigând ambele manșe. De altfel, Nice i-a administrat ultima înfrângere lui Sheriff, din martie adversara Farului fiind neînvinsă în competițiile interne.

Exceptând sincopa cu Sepsi, din Supercupă, nici Farul nu stă rău atunci când vine vorba de meciuri oficiale. În aprilie a pierdut Hagi ultimul său meci, contra lui FCSB! De atunci, Farul a fost neînvinsă și s-a încununat campioană după o revenire fantastică tot împotriva celor de la FCSB, la Ovidiu.

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează