GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cote tari pentru startul unui nou sezon fotbalistic în România! Ponturi care merită încercate în meciurile din prima etapă

FCSB și FCU Craiova au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 3 din Liga 1.
FCSB și FCU Craiova au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 3 din Liga 1.

Articol de GSP - Publicat joi, 13 iulie 2023 22:25 / Actualizat vineri, 14 iulie 2023 12:02

Gata, așteptarea a luat sfârșit! Începe un nou sezon fotbalistic în România, iar prima ligă debutează cu derby-uri încinse încă din prima etapă! Mai multe echipe de tradiție, mai multe rivalități și, sperăm noi, mai mult fotbal bun! Avem însă o certitudine: cotele cele mai tari sunt pe efbet.ro!

Vineri, de la 18:30, Oțelul Galați și UTA se întâlnesc în meciul care deschide oficial noua stagiune! Sub comanda lui Dorinel Munteanu, ”oțelarii” au reușit să revină pe prima scenă și speră să le ofere fanilor cât mai multe momente bune care să reamintească de echipa care câștiga, acum mulți ani, titlul în Liga I. Și la Arad sunt obiective importante în acest sezon! După ce a salvat-o de la retrogradare pe UTA, Mircea Rednic speră s-o ducă pe ”Bătrâna Doamnă” între primele 8 clasate!

Tot vineri, dar de la 21:30, intră în scenă și Rapid, care începe era Cristiano Bergodi în fața lui Sepsi, fosta echipă a antrenorului italian! Sâmbătă intră în scenă și campioana României, iar Farul are deplasare complicată la Sibiu, pentru duelul cu Hermannstadt. Hagi a anunțat deja că Farul va merge cu multe rezerve la această partidă, păstrându-și titularii cât mai fresh pentru returul cu Sheriff Tiraspol din preliminariile Ligii Campionilor.

Duminică, de la 21:30, avem un prim derby: FCU Craiova primește vizita celor de la FCSB, într-o partidă care a vândut deja toate biletele de la Târgu Jiu! Oltenii lui Mititelu vor să prindă neapărat playoff-ul, în timp ce FCSB e all-in pentru un an în care să-i aducă, în sfârșit, titlul de campioană! Fie că alegi un pariu pe soliști, fie că mergi în zona pariurilor pe goluri, derby-ul FCU Craiova - FCSB va atrage mulți pariori! Cote atractive pentru acest meci găsiți pe efbet.ro!

Luni se face încălzirea, de la 18:30, cu Voluntari - Botoșani, două echipe cu antrenori noi pentru acest sezon, iar emoțiile adevărate vin la meciul serii! De la 21:30, Dinamo își face revenirea în prima ligă într-un meci tare contra celor de la Universitatea Craiova! Ultimul meci direct a adus 7 goluri, oltenii câștigând cu 6-1. De altfel, ultimele 2 meciuri directe au fost câștigate clar de Craiova, pentru că înainte de acest 6-1 se bifase și un 5-0.

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează