GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Craiova - FCSB se joacă duminică! Oferte speciale și modalități inedite de câștig pe Betano!

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 septembrie 2022 18:15 / Actualizat vineri, 16 septembrie 2022 18:15

Primul episod din Betano Derby al sezonului 2022-2023 se joacă duminică pe Ion Oblemenco! După un start mai puțin reușit de campionat, cele 2 formații sunt în căutarea punctelor și astfel avem premisele necesare unui duel fără compromisuri! 

Betano celebrează cel mai așteptat meci al etapei cu BetBuilder, Mega Cote, Cote Mărite, Avans de 2 Goluri, Asigurare VAR - toate disponibile ca să-ți asiguri un loc în primul rând la spectacol!

DUELUL RĂNIȚILOR

Derby-urile dintre Universitatea Craiova și FCSB s-au numărat printre cele mai spectaculoase partide ale ultimelor sezoane. Nu mai puțin de 13 goluri s-au marcat în cele 4 meciuri jucate în stagiunea precedentă. 

În acest moment, Universitatea Craiova ocupă locul 8 după 9 meciuri jucate, cu un golaveraj de 11:11. 3 victorii în ultimele 5 partide au obținut oltenii, cea mai spectaculoasă fiind cea de pe teren propriu împotriva celor de la Farul Constanța, scor 4-3. Dacă vor reuși un succes și în fața bucureștenilor, “Leii” din Bănie pot urca în zona locurilor de playoff.

De partea cealaltă, roș-albaștrii ocupă doar locul al 13-lea, având totuși 2 meciuri mai puțin jucate decât majoritatea echipelor. 1 victorie, 5 remize și 2 înfrângeri - acesta este bilanțul modest al echipei lui Dică în acest start de sezon, iar o victorie pe Oblemenco poate fi marcantă pentru startul revenirii de formă în campionat.

Se creează astfel condițiile ideale pentru un duel spectaculos, cu multe faze de poartă, goluri, cartonașe și în general evenimente caracteristice unei partide în care ambele formații aleargă după cele 3 puncte.

CE ȘI CUM POȚI PARIA PE BETANO?

Am pregătit toate cele necesare unui astfel de duel! 

BetBuilder este una dintre cele mai interesante caracteristici ale platformei Betano. Cu această opțiune, poți combina de la 2 până la 7 piețe diferite ale ofertantei partide de duminică, pe un singur bilet! Hai să vedem cum ar putea arăta un astfel de bilet și ce câștiguri îți poate aduce:

  • Peste 2.5 Goluri - 2.15
  • Ambele echipe înscriu - 1.87
  • Peste 3.5 Cornere în prima repriză - 1.62
  • Florinel Coman înscrie oricând - 4.50

COTĂ TOTALĂ: 11.00 

Iată cât de simplu se pot combina piețe foarte probabile, obținând astfel o cotă generoasă care îți poate aduce câștiguri însemnate. 

Asigurarea VAR este cea mai nouă ofertă de pe Betano! Sistemul de arbitraj video a fost așteptat de toată lumea, însă acesta poate fi o adevărată pacoste pentru pariori. E minutul 90, Florinel Coman înscrie, iar tu îți completezi astfel combinațiile de pe biletul BetBuilder. Stupoare însă, arbitrii din camera VAR decid că reușita a venit dintr-un offside nesemnalizat de asistent, iar golul se anulează. 

Aici intervenim noi! Asigurarea VAR de pe Betano îți declară pariul câștigat, indiferent de decizia arbitrilor venită în urma validării inițiale a golului. Așadar, în cazul de mai sus, biletul tău BetBuilder rămâne în siguranță grație acestei noi oferte. Atenție, aceasta este valabilă doar pentru piața Oricând Marcator și numai pentru Liga 1 din România.

Ce mai aștepți? Hai să-ți faci cont pe Betano, profită de mega ofertele pregătite și prinde un loc în primul rând la cel mai așteptat duel al acestei runde, Universitatea Craiova - FCSB! 

Succes! Să fie verde!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează