GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Credit auto sau leasing? Aici gasesti raspunsul la intrebarea ta

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 octombrie 2020 15:51 / Actualizat vineri, 30 octombrie 2020 15:52

Nu stii ce sa alegi dintre clasicul credit pentru nevoi personale si programele de leasing auto sh? Ei bine, in intampinarea ta venim cu acest articol, care iti ofera detalii despre ambele metode de finantare. 

Daca nu poti cumpara un vehicul rulat in Germania cu banii jos, atat creditul auto, cat si leasingul auto, sunt o buna alternativa. Exista, insa, diferente considerabile intre cele doua tipuri de imprumut, care au anumite implicatii de ordin financiar. Descopera toate avantajele fiecarei forme de imprumut si pune-le in balanta.

Varianta care te scapa de birocratie

Daca nu esti adeptul procedurilor birocratice, leasingul este o optiune mai buna pentru tine, din acest considerent. Spre deosebire de alte forme de credit, este mai usor de obtinut, iar lucrurile sunt destul de clare. Compania de leasing cumpara autoturismul pentru beneficiar, iar beneficiarul se obliga sa achite suma necesara, printr-o rata lunara al carei cuantum este stabilit in conditiile contractuale. Daca te sperie ideea unui credit ce are in spate lungi proceduri birocratice, atunci leasing-ul auto este o varianta rapida.

Cum poti returna banii in mai putin de un an

Leasingul auto nu iti permite rambursarea creditului intr-o perioada mai scurta de un an. Dintr-un simplu motiv: niciun contract de leasing nu poate avea o durata mai scazuta de 12 luni. Asadar, daca planuiesti sa returnezi banii mai repede, atunci ar trebui sa optezi pentru una dintre cele doua alternative: creditul auto pentru persoane fizice sau creditul de nevoi personale. Cu toate acestea, daca stii ca te poti baza pe o anumita suma de bani cash, ar fi mai indicat sa astepti si sa platesti vehiculul, fara rate si fara dobanzi.  

Optiunea care iti permite sa faci schimb de proprietate

Dupa ce ai achitat ratele stabilite prin contract, ai platit valoarea reziduala si ai utilizat masina, poti sa profiti de avantajul schimbului de proprietate pe care ti-l ofera leasingul auto. Cu alte cuvinte, nu mai trebuie sa iti bati capul cu vanzarea vehiculului achizitionat prin leasing, cautandu-i cumparator. Scapi de tot procesul de vanzare prin schimbul de proprietate, ce iti permite sa iti alegi un alt autoturism. Acest avantaj este valabil doar la finalul contractului, dupa ce ai bifat toate indatoririle fata de firma de leasing.

Cum poti negocia conditiile contractuale

Tot leasingul auto iti ofera si acest avantaj. Ai posibilitatea de a negocia conditiile contractuale si, implicit, de a obtine anumite avantaje personalizate, spre deosebire de creditul auto pentru persoane fizice sau creditul de nevoi personale pentru persoane fizice. Ce nu poti negocia, insa, este titlul de proprietate. El se atribuie, automat, doar la finalul perioadei de finantare, fara exceptie. In cazul celorlalte doua categorii de imprumut, clientul este proprietar al autovehiculului, chiar de la inceputul perioadei de creditare. 

Auto-leasing.ro: universul autovehiculelor care nu se depreciaza rapid

Auto-leasing.ro este locul care aduce impreuna cele mai noi, mai dotate si mai ingrijite vehicule rulate. Fara exceptie, toate masinile din oferta acestei companii se afla intr-o stare impecabila, de la A la Z. Daca vrei sa cumperi un autoturism a carui valoare nu se va deprecia instant, iti recomandam – fara indoiala – sa cumperi de la Auto-leasing.ro. 

Aceasta companie are parteneriate cu cei mai mari finantatori din tara, cum ar fi BRD Leasing, Tiriac Leasing, UniCredit Leasing, BCR Leasing si asa mai departe. Ai oportunitatea sa achizitionezi – prin leasing auto sh: https://auto-leasing.ro/masini-second-hand/– un vehicul de calitate superioara, puternic, sigur si performant.

Date de contact:

Tel: +40729182111

E-mail: [email protected]

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează