GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Creditul cu buletinul sau cum să faci rost rapid de bani până la salariu

Articol de GSP - Publicat luni, 16 august 2021 12:00 / Actualizat marti, 17 august 2021 12:55

Mai ai câteva zile până încasezi următorul salariu, dar ai nevoie de bani pentru plata unei facturi restante sau o problemă urgentă care nu suportă amânare? Dacă te afli într-o situație dificilă și nu te poți împrumuta la rude, vecini ori colegi, o soluție foarte bună este să soliciți un credit rapid. Foarte multe persoane au adesea probleme financiare, iar lipsa resurselor le creează dificultăți uriașe, mai ales atunci când apar lucruri neprevăzute în bugetul personal. Indiferent de motiv, dacă ai nevoie de bani suplimentari în timp util poți rezolva totul în doar câteva ore, fără prea mult stres. Iată ce presupune accesarea unui împrumut până la salariu:

Ce reprezintă creditul cu buletinul

Dacă ai nevoie să ieși dintr-un impas financiar într-un anumit moment din viața ta poți intra foarte ușor în posesia unui credit. Un astfel de împrumut rapid se accesează fără adeverință de venit de la locul de muncă sau alte acte doveditoare. Trebuie doar să faci o solicitare de credit cu buletinul, iar banii îți vor intra direct în cont. Atunci când ai nevoie urgent de resurse financiare, nu îți permiți să pierzi timp prețios pentru realizarea unui dosar cu acte ori să faci câteva drumuri la bancă, totul fără să ai siguranța că ești eligibil pentru un împrumut.

Cum poți aplica pentru un credit rapid

Te confrunți cu o situație neprevăzută sau pur și simplu s-a întâmplat să ai parte de o lună cu mai multe cheltuieli și nu știi de unde să-ți procuri banii de care ai atât de mare nevoie? Dacă au mai rămas câteva zile până la salariu, optează pentru un credit cu buletinul pe care îl poți solicita online. Practic, tot ce trebuie să faci este să te conectezi la internet de pe laptop, tabletă sau smartphone și să accesezi site-ul instituției de credit. Selectează suma de bani de care ai nevoie și data la care vei putea returna împrumutul, completează formularul online cu datele tale, apoi încarcă o fotografie a buletinului și dovada venitului lunar (salariu, pensie, indemnizație de șomaj, alocație, etc.). După ce ai finalizat acești pași, cererea ta va fi analizată în cel mai scurt timp, iar banii îi vei primi direct în contul tău bancar.

Ce sume de bani poți împrumuta până la salariu

În general, sumele ce pot fi accesate prin intermediul unui credit cu buletinul nu sunt unele foarte mari, ci potrivite pentru rezolvarea situațiilor urgente. Astfel, ai posibilitatea de a împrumuta între 200 și 4.000 de lei, bani ce pot fi rambursați până la salariu sau într-o perioadă de timp mai lungă. Indiferent de valoarea de care ai nevoie și perioada de rambursare aleasă, nu trebuie să oferi nici un fel de garanție pentru banii împrumutați.

Cine poate beneficia de un credit cu buletinul

Pentru a obține un credit până la salariu este esențial să ai reședința în România și o vârstă cuprinsă între 20 și 70 de ani. În anumite cazuri, pot fi eligibile pentru împrumut și persoanele care au împlinit 18 ani. De asemenea, toți cei care solicită un credit trebuie să demonstreze că au un venit lunar și să dețină un cont bancar valabil, cu card activ atașat, pentru a primi acolo sumele cerute. În afară de aceste lucruri, solicitanții trebuie să aibă și un număr de telefon și o adresă de e-mail validă pentru a putea fi contactați ușor.

De regulă, creditul cu buletinul nu este privit ca un împrumut pe termen lung, ci reprezintă un instrument financiar ideal pentru a ajuta oamenii să depășească anumite situații neprevăzute. Dacă nu obișnuiești să economisești și nici nu ai vreun fond de rezervă, creditul până la salariu este cea mai eficientă modalitate de a obține bani fără prea mult efort ca să-ți rezolvi rapid urgențele financiare. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează