GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Creditul de nevoi personale - ideal pentru urgențele financiare ce necesită o sumă mică de bani

Articol de GSP - Publicat marti, 16 mai 2023 17:48 / Actualizat marti, 16 mai 2023 17:48

Urgențele financiare apar de la o zi la alta și, deși îți spui mereu că vei pune bani deoparte pentru astfel de situații, realitatea de prinde întotdeauna nepregătit. Cum faci față unei astfel de probleme, astfel încât să elimini orice risc de impas financiar? Creditul de nevoi personale poate fi soluția la îndemână, mai ales atunci când ai nevoie urgentă de o sumă mică de bani. 

Fie că vorbim de o urgență medicală, de o factura restantă, de achiziționarea unui bun pentru casa ta ce nu mai suportă amânare, în fiecare dintre aceste cazuri, în 2023 poți lua un credit rapid în cel mai scurt timp, în condiții avantajoase, simplu de îndeplinit și cu puține documente. Ai nevoie de o sumă mică de bani urgent și te gândești așadar să apelezi la un credit de nevoi personale. Iată ce trebuie să știi: 

Cum obții creditul de nevoi personale?

Ca să poți obține un credit de nevoi personale rapid trebuie să ai peste 18 ani și să înregistrezi un venit lunar stabil, pe care-l să-l poți dovedi. Instituțiile financiare nebancare (IFN) sunt cele care oferă în general condiții de accesare a împrumuturilor mai relaxate decât băncile. 

Procesul de aprobare a creditului rapid nu durează mai mult de câteva ore și, în plus, vei avea nevoie de doar două documente pentru a le atașa la dosar: buletinul, fluturașul de salariu (sau talonul de pensie, în cazul pensionarilor) și un cont bancar unde îți vor fi virați banii.

Banii împrumutați prin creditele de nevoi personale sunt de obicei disponibili în aceeași zi de la solicitare, inclusiv în cazul sumelor mici. 

Așadar, dacă ai peste 18 ani, înregistrezi un venit lunar stabil, pe care poți să-l dovedești, ești bugetar, lucrezi în mediul privat sau ești pensionar - vei primi suma de bani necesară prin accesarea unui credit rapid. La Biroul de Credite Rapide, una dintre instituțiile financiare nebancare din România, primești orice sumă până la maxim 10.000 de lei, pe o perioadă de rambursare de cel mult 18 luni. 

Avantajele creditului de nevoi personale

Creditul de nevoi personale este rapid, astfel că intri în posesia sumei împrumutate în cel mai scurt timp, imediat după încheierea contractului. În general, banii sunt virați în contul beneficiarului în aceeași zi. 

Creditul de nevoi personale se acordă și cu istoric negativ, ceea ce înseamnă că deși ai mai avut și alte credite în trecut și figurezi în Biroul de Credite ca rău platnic, vei putea accesa împrumutul rapid. 

Comisionul de rambursare anticipată este zero, ceea ce înseamnă că dacă vrei să achiți creditul mai devreme de perioada de rambursare stabilită o poți face fără a ți se percepe vreo taxă.

La creditele de nevoi personale poți beneficia de cea mai bună dobândă din piața nebancară, stabilită în funcție de suma de bani pe care o împrumuți. Ratele sunt în general fixe, ceea ce înseamnă că vei ști de la început că vei avea de returnat instituției creditoare.  

Ce să reții despre creditul nebancar?

  • Îl poți accesa online.
  • Ai nevoie doar de buletin și de fluturașul de salariu sau talonul de pensie.
  • Primești banii în aceeași zi de la solicitare.
  • Poți solicita un credit de nevoi personale nebancar și dacă ești înscris în Biroul de Credite cu istoric negativ.
  • Ai în general rate fixe pe toată durata creditului.
  • Creditul rapid online te poate ajuta să-ți rezolvi imediat o problemă financiară.
  • Suma maximă împrumutată este de până la 10.000 de lei, însă e important să nu te îndatorezi peste măsură.

La Biroul de Credite Rapide beneficiezi de credite rapide în funcție de categoria profesională din care faci parte. Așadar, ai de ales între:

  • Credite pentru funcționari publici
  • Credite pentru sectorul medical
  • Credite pentru salariații din Poliție, Armată, ISU, Jandarmerie
  • Credite pentru angajații din Învățământ
  • Credite pentru angajații din mediul privat
  • Credite pentru pensionari

O sumă mică pe care nu o ai și de care ai nevoie urgentă în acest moment te poate destabiliza atât la nivel financiar, cât și mental. Soluția rapidă vine de la un credit de nevoi personale, luat în condiții avantajoase și transparente. Cel mai important: asigură-te că înainte de a semna contractul de împrumut știi toate clauzele impuse de instituția financiară creditoare. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează