GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Crește-ți balanța cu premii din Franța! 3 promoții care te fac AS în pariurile pe tenis

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 septembrie 2020 00:30 / Actualizat sambata, 26 septembrie 2020 00:30

Hai! Acum! Tot acolo! Esteeee! Game, set, meci fetele noastre. Avem deja pe tabloul principal 3 mari promisiuni – Simona, Sorana și Patricia. Ce nume simple, ce victorii frumoase sperăm și ce filme de acțiune așteptăm.

Toate trei au avut meciuri-rachetă de când au reînceput să joace. Pe zgură, pe hard, în Italia, la Praga, peste tot unde s-au dus. Simona are două din două turnee, Patricia a câștigat la Istanbul cu Bouchard, Sorana urcă din ce în ce mai mult în joc. 

Deci ce ne lipsește ca să câștigăm în maximum 3 seturi și în 7 meciuri? Ce ne lipsește ca să ne lipim și de un câștig numai al nostru în contul de joc de la Fortuna? De azi, nimic. Putem să ne băgăm la oricare dintre cele trei promoții sau la toate trei și să câștigăm pe linie. Adică să joci o dată și să câștigi de 3 ori. 

Prima dată avem cote mărite pentru biletele pe care luăm – LIVE! - mai multe meciuri. Între trei și cinci meciuri minimum pe bilet avem între 15 și 25% în plus pe efortuna.ro. 

A doua promoție zice clar că poți să iei un pariu fără risc de 100 de lei și încă o promoție pe care v-o ridicăm la fileu pentru Roland Garros are premii 400 de pariuri fără risc, prin tragere la sorți. C-așa-i în pariurile LIVE! Și știți atenționările care spun că dacă te înscrii într-o promoție nu mai ai voie în celelalte? Este o regulă care la Fortuna nu există. Aici poți să joci cât și unde vrei pe Roland Garros. 

Acum ochii la tenis, sufletul la ale noastre și mintea limpede la promoțiile Fortuna care fac diferența. 

Playtech: Amenzi de 5.000 de lei pentru acești români. Ce greșeală majoră le poate scoate o avere din buzunare


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează