GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Crezi că știi totul despre fotbal? Vino in Cazinoul Betano, arată-ne ce știi și câștigă premii cu Trivia de Fotbal LIVE!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 august 2021 22:31 / Actualizat miercuri, 11 august 2021 22:31

Cel mai tare concurs de Trivia care îți pune la încercare cunoștințele despre fotbal te așteaptă în Cazinoul Live Betano în fiecare luni și miercuri, de la ora 21! Participă pe site-ul Betano sau direct în aplicație (disponibilă în Magazin Play sau AppStore) și hai să concurezi cu alți fani înrăiți ai Sportului Rege pentru premii în valoare de 10.000 de lei

La ultima ediție Sport Replay Trivia, de luni seară, tematica întrebărilor a fost Rapid București! Doar 4 participanți, cunoscători ai istoriei clubului de sub podul Grant, au împărțit potul total, fiecare câștigător primind nu mai puțin de 2.500 de lei în Jetoane de Aur! Următoarea ediție de Sport Replay va avea ca tematică istoria clubului CFR Cluj. Ești pregătit?

Specialiștii Betano vin cu întrebări proaspete în fiecare săptămână! 

Cronicarii fotbalului românesc, Marius Mitran și Marian Olaianos, îți propun în fiecare luni seară de la ora 21, o ediție specială a Trivia de Fotbal denumită Sport Replay. Cei doi specialiști te vor supune la o serie de 10 întrebări tematice! Tematica aleasă poate fi Universitatea Craiova, poate fi Rapid București sau poate fi chiar echipa României. Indiferent de subiect, Betano, împreună cu Marius Mitran și Marian Olaianos, îi așteaptă pe fanii fotbalului cu cele mai bune răspunsuri pentru cele mai tari premii fără condiții de rulaj!

Ediția de miercuri seară de la ora 21 este realizată de Narcis Răducan și îți aduce 10 întrebări cu nivel de dificultate crescător, atât din fotbalul intern cât și din cel internațional. Știi cum se numește stadionul echipei Everton sau ești un fin cunoscător al evenimentelor de la marile Turnee Finale? Atunci, Trivia de Fotbal pregătită de Narcis Răducan, este locul perfect pentru tine, unde poți câștiga doar cu pasiunea ta pentru fotbal! 

Pasiunea pentru fotbal = Jetoane de Aur pe Betano

Cu toții iubim fotbalul și credem că fără el nimic nu ar mai fi la fel. Pentru că suntem împreună implicați, într-un fel sau altul în fenomen, Betano pune la bătaie super premii pentru cultura ta fotbalistică. 

Răspunde corect la toate cele 10 întrebări pe care ți le pregătesc săptămânal specialiștii noștri și vei împărți un pot total de 2.000 de Jetoane de Aur (fără condiții de rulaj), în valoare de 10.000 RON, împreună cu ceilalți câștigători ai Trivia de Fotbal! 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează