GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cristiano Ronaldo a încheiat un contract de sponsorizare cu Binance

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iunie 2022 14:43 / Actualizat vineri, 24 iunie 2022 14:43

Legendarul fotbalist portughez, care a evoluat pentru Manchester United, Juventus şi Real Madrid, va colabora cu Binance pentru a crea o colecţie de tokenuri nefungibile (NFT) care vor fi vândute exclusiv de către Binance.

Câștigătorul de cinci ori al Balon D'or își unește forțele cu Binance pentru a oferi o experiență unică pentru fanii fotbalului din întreaga lume, cu o serie de colecții NFT care se vor lansa exclusiv pe platforma oficială NFT a Binance. Utilizatorii Binance înregistrați in Romania vor putea, de asemenea, să achiziționeze colecțiile folosind Binance Pay.

Prima colecție, care urmează să fie lansată în cursul acestui an, va prezenta modele iconice create în colaborare cu Ronaldo. „Nimic nu este mai important pentru mine decât fanii, așa că ideea de a aduce experiențe și acces fără precedent prin această platformă este ceva la care am vrut să fac parte”, spune Ronaldo. „Știu că fanii se vor bucura de colecție la fel de mult ca mine.”

În plus, Binance va continua dezvoltarea prin parteneriate în sport, pe lângă cele existente cu Asociația de Fotbal din Argentina, Confederația Braziliană de Fotbal și cluburile sportive profesioniste SS Lazio (IT) și FC Porto (PT).

Scăderea prețurilor și încetinirea tranzacțiilor a afectat veniturile burselor de criptomonede. Alte mari burse de criptomonede au anunțat disponibilizări în ultimele săptămâni, cu toate acestea, Binance a declarat că rămâne sănătoasă din punct de vedere financiar și că merge înainte cu o serie de angajări și cu mai multe tranzacții spectaculoase.

La începutul acestei luni, Zhao a criticat alte întreprinderi crypto care au cheltuit masiv pe publicitate sportivă înainte de scăderea prețurilor activelor digitale. “Nu a fost ușor să refuzăm reclamele de la Super Bowl, drepturile de denumire a stadioanelor, acordurile mari de sponsorizare cu câteva luni în urmă, dar am făcut-o”, a scris el pe Twitter la 15 iunie. “Astăzi, facem angajări pentru 2.000 de posturi deschise pentru #Binance”.

“Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume și a folosit sportul pentru a deveni o icoană în mai multe industrii”, a declarat directorul executiv al Binance, Changpeng Zhao.

Binance l-a numit recent pe Ilie Pușcaș în funcția de Country Manager pentru operațiunile din România. Potrivit acestuia in Romania Binance se va concentra pe educarea noilor crypto adopters, ceea ce va ajuta la dezvoltarea ecosistemului românesc crypto în ansamblu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează