GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cristina Neagu, Denisa Dragomir și Vlad Dascălu se alătură Wings For Life World Run

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 mai 2021 12:31 / Actualizat miercuri, 05 mai 2021 15:22

Cristina Neagu, românca aleasă de 4 ori cea mai bună jucătoare de handbal a lumii, alături de Vlad Dascălu, primul și singurul campion mondial din istoria ciclismului românesc, și Denisa Dragomir, campioană europeană la alergare montantă, se vor alătura pe 9 mai inițiativei Wings For Life World Run

Cei trei sportivi români vor să se implice pentru a-i ajuta pe campionii din întreaga lume, cei care se luptă în fiecare zi cu un oponent nemilos: leziuni ale coloanei vertebrale, afecțiune care impactează viața a mii de oameni la nivel global. 

Cristina Neagu, Denisa Dragomir și Vlad Dascălu se alătură Wings For Life World Run

Fiecare participant, alergător profesionist sau amator, al evenimentul internațional Wings For Life World Run ajută automat în cercetarea și găsirea unui remediu împotriva acestei afecțiuni grave, toate încasările din taxa de participare fiind redirecționate către cauza fundației Wings For Life.

Cristina Neagu spune că: „Pe 9 mai, de la ora 14:00, le putem face pe amândouă  - fapte bune și mișcare - prin aplicația Wings for Life World Run. Alergăm, oriunde vrem noi, oricât dorim noi, pentru cei care nu pot, pentru cercetare și studii clinice care să îi ajute pe cei imobilizați în scaune cu rotile să pășească din nou.”

În această competiție de alergare nu există o linie de finiș tradițională, ci una care te urmărește pe tine până la final!

Cristina Neagu, Denisa Dragomir și Vlad Dascălu se alătură Wings For Life World Run

Organizatorii propun un concep unic: începi cursa în același timp cu toți ceilalți participanți de pe glob, la ora 14:00, ora României, prin aplicația dedicată evenimentului. Apoi, 30 de minute mai târziu, după ce ai luat ceva distanță, întră pe pista virtuală Catcher Car - o mașină virtuală care încearcă să te ajungă din urmă. 

Când te depășește, ai încheiat cursa! Ultimul alergător care e prins din urmă de mașina virtuală e câștigătorul global al cursei. 

Campionul din 2020 a fost alergătorul britanic Michael Taylor, care a reușit să alerge 69,92km în 4h 12m. 

Cu Denisa Dragomir, care în fiecare zi aleargă pe cele mai înalte culmi montane din România, poți alerga chiar în ziua cursei. 
Îi încurajez pe participanții la Wings for Life World Run să își descarce aplicația pentru iOS sau Android și să se înscrie în echipa mea.”

Vlad Dascălu se alătură echipei din România și va alerga în data de 9 mai, chiar după prima etapă a Cupei Mondiale UCI la care participă.

Cristina Neagu, Denisa Dragomir și Vlad Dascălu se alătură Wings For Life World Run

La fel ca cei trei sportivi români, participanții nu doar că vor alerga cu toți cei din întreaga lume, dar vor pune umărul la un eveniment legendar. Din 2014 și astăzi, 700.000 de alergători din peste 195 de țări s-au înregistrat și au alergat peste 7 milioane de kilometri, strângând aproape 30 de milioane de euro pentru cercetarea și găsirea unui remediu împotriva leziunilor măduvei spinării.

Totul este să te bucuri de cauză! Denisa Dragomir ne spune că: „Indiferent de obiectivul propus, nu uita să te bucuri de alergare. Să alergi singur, este minunat, dar să alergi în echipă, alături de persoane din toată lumea, cu siguranță este unic.

Cristina Neagu, Denisa Dragomir și Vlad Dascălu se alătură Wings For Life World Run

Pentru a fi parte dintre campionii care îi ajută pe campioni trebuie să descarci aplicația Wings For Life World Run, pentru iOS și Android

Aleargă pentru cei care nu pot!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează