GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cristina Neagu: „Poate că am greșit lăsându-i pe toți să creadă că e normal să înscrii câte zece sau mai multe goluri pe meci”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iunie 2022 08:00 / Actualizat miercuri, 08 iunie 2022 10:44

Cristina Neagu, 33 de ani, cea mai valoroasă jucătoare de handbal din România, a dialogat timp de aproape o oră, în cadrul unui proiect jurnalistic facilitat de BRD Groupe Société Générale, despre prezentul și viitorul handbalului românesc, despre CSM și națională, despre antrenorat și viața de după handbal, despre fair-play și respect în relația antrenor-jucătoare.

„Grupul care s-a format în acest sezon la CSM București este unul dintre cele mai frumoase în care am fost în cariera mea. Ne-a unit dorința de performanță, au venit niște fete cu o calitate umană ridicată. E foarte important ca într-o echipă să ai colege care să-și înțeleagă rolul. Avem toate ingredientele în acest moment. Îmi pare foarte rău că multe vor pleca și că va trebui să o luăm de la capăt. 

Din când în când, când cred că lucrurile nu merg sau avem lucruri nespuse, mai inițiez câte o ședință la care povestim cu onestitate ce ne supără, ce simțim, de ce avem nevoie și cum putem să ne ajutăm între noi. Cred că ne ajută mult. Se spun lucruri grele uneori, chiar neplăcute, dar ne ajută, avem puterea să ni le spunem față în față. Nu e vorba despre reproșuri, ci despre nemulțumiri. Ne ajută să lămurim lucrurile”, a spus Neagu.

Cristina Neagu: „Ne dorim medalii la copii și juniori, pe care le și obținem, dar la seniori nu prea ne iese”

Cristina crede că e nevoie de o schimbare de mentalitate la nivel de copii și juniori: „Avem o perspectivă greșită. Ne dorim performanță și uităm de lucrurile importante pentru cei mici: să se antreneze, să aibă grijă de ei, să aibă grijă de educație, să aibă grijă ce mănâncă. Ne dorim medalii la copii și juniori, pe care le și obținem, dar la seniori nu prea ne iese”.

Cristina Neagu: „Oricine va fi pe bancă eu voi fi la fel și voi da sută la sută”

Despre echipa națională și rolul ei, ca cea mai bună jucătoare a primei reprezentative, Neagu a spus: „Au fost foarte multe schimbări de antrenori la nivel de națională în ultimii ani. Oricine va fi pe bancă eu voi fi la fel și voi da sută la sută. Îmi doresc să fac performanță cu echipa națională, să câștig medalii, să mă calific la Jocurile Olimpice

Poate că am greșit lăsându-i pe toți să creadă că e normal să înscrii câte zece sau mai multe goluri pe meci”.

Urmăriți, mai jos, interviul acordat în exclusivitate de Cristina Neagu, căpitanul echipei naționale de handbal feminin a României și ambasador de brand BRD – Groupe Société Générale, jurnalistului Cătălin Striblea.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (5)
liga303
liga303  •  09 Iunie 2022, 20:37

Imi place Cristina Neagu dar n-am putut trece peste introducerea anosta si previzibila a individului...dupa 30 secunde mi-a taiat cheful sa mai urmaresc declaratiile Cristinei , atat de searbad, rasuflat si lipsit de personaliate e individul.

liga303
liga303  •  09 Iunie 2022, 20:24

Imi place Cristina Neagu, dar n-am aut puterea sa trec peste introducerea

gigelos
gigelos  •  09 Iunie 2022, 12:05
Postat de RegeleMihail pe 09 Iunie 2022, 11:52

Macar Cristina face "ceva". Daca merita banii astia este alta treaba. "Da-ne banii inapoi"... haha sper sa fi asa de vocal si cand ceri banii politicienilor inapoi, care la randul lor NU fac treaba. Sau poate chiar esti "d'alor"?! -Dupa cum se citeste, sansele sunt reale... ***

Da

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close