GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cu Betano Avantaj câștigi înaintea fluierului final. Cotă de aproape 100 pe opt meciuri din fotbalul european

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 august 2023 17:56 / Actualizat sambata, 19 august 2023 18:00

Ultima zi a săptămânii este una extrem de bogată în oferta Betano, cu meciuri din principalele campionate de fotbal ale Europei. Echipe precum Arsenal, Chelsea, Juventus, Barcelona, Leipzig sau Monaco pot fi urmărite la lucru în ziua de duminică, 20 august, iar cu Betano Avantaj pariul devine automat verde dacă echipa pe care ai pariat ajunge să aibă 2-0 pe tabelă.

Cum funcționează Betano Avantaj?

Echipa pe care ai pariat are două goluri avans în meci? Atunci pariul tău e câștigat fără să mai aștepți finalul, chiar dacă formația adversă marchează sau chiar întoarce rezultatul.

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe( 1 sau 2), iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Oferta Betano Avantaj este valabilă doar pentru piața de pariere ”Rezultat final” și pentru tipuri de pariuri victorie gazde sau oaspeți, așa cum vom vedea în biletul de mai jos.

Opt meciuri, cinci campionate, un bilet multiplu pentru o cotă fabuloasă

Din oferta de duminică, 20 august, am ales opt meciuri din campionatele de top ale Europei, mizând pe victoria uneia sau alteia dintre echipe. Așadar, fără egal, pentru a putea beneficia de Betano Avantaj în cazul în care echipa pe care am mizat ajunge la 2-0 în meci.

West Ham – Chelsea (18:30)

Rezultat final – Chelsea (cota 2.10)

Chelsea a câștigat patru din precedentele șase dispute cu West Ham. ”Ciocănarii” nu s-a descurcat grozav pe teren propriu sezonul trecut, obținând doar opt victorii în cele 19 meciuri de acasă.

Crystal Palace – Arsenal (22:00)

Rezultat final – Arsenal (cota 1.60)

”Tunarii” au câștigat ambele dispute cu Crystal Palace din sezonul precedent, 2-0 în deplasare și 4-1 pe teren propriu. Arsenal a început sezonul cu un trofeu obținut în fața campioanei Manchester City, în Community Shield, după care a început Premier League cu 2-1 pe teren propriu contra lui Nottingham Forrest. Trei puncte a obținut și Crystal Palace în prima etapă, 1-0 în deplasare cu Sheffield United.

Udinese – Juventus (21:45)

Rezultat final – Juventus (cota 1.85)

Exclusă din cupele europene pentru sezonul acesta, Juventus rămâne să se concentreze pe campionat. Bătrâna Doamnă a câștigat la zero ultimele trei dueluri cu Udinese. Pe Stadio Friuli echipa din Torino a câștigat patru din ultimele deplasări.

FC Barcelona – Cadiz (20:30)

Rezultat final – FC Barcelona (cota 1.23)

Campioana Spaniei a început sezonul cu o remiză albă la Getafe, în timp ce Cadiz este fără victorie în ultimele cinci deplasări. Barcelona n-a primit gol în 16 din cele 24 de meciuri disputate în acest an calendaristic. Media de goluri marcate de Cadiz în deplasare sezonul precedent a fost de 0.58 goluri pe meci.

Betis – Atletico Madrid (22:30)

Rezultat final – Atletico Madrid (cota 2.02)

Atletico a câștigat 16 din ultimele 21 de confruntări directe cu Betis, în timp ce Manuel Pellegrini a pierdut toate cele patru confruntări cu Diego Simeone în campionat. Ambele echipe au câștigat în prima etapă din La Liga.

Deportivo Alaves – Sevilla (22:30)

Rezultat final – Sevilla (cota 2.37)

Dorința de revanșă este mare pentru Sevilla după ratarea Supercupei Europei la loviturile de departajare în duelul cu Manchester City de la mijlocul săptămânii. Sevilla s-a impus la ultima vizită pe Estadio Mendizorroza, 1-0, la începutul anului într-un meci din Cupa Regelui Spaniei. Andaluzii n-au pierdut decât un singur meci din ultimele șase în deplasare cu Alaves, obținând trei victorii.

RB Leipzig – VfB Stuttgart (21:30)

Rezultat final – Leipzig (cota 1.50)

Moralul celor de la RB Leipzig este la cote înalte după câștigarea Supercupei Germaniei în fața lui Bayern (3-0). Leipzig a câștigat ultimele cinci meciuri disputate pe teren propriu contra lui Stuttgart, patru dintre acestea fără gol primit.

AS Monaco – Strasbourg (21:30)

Rezultat final – AS Monaco (cota 1.82)

Ambele echipe au câștigat în prima etapă din Ligue 1, Strasbourg furnizând surpriza prin victoria obținută în duelul cu Lyon. Sezonul precedent Monaco și Strasbourg au oferit două meciuri de GG, cu un total de zece goluri.

Aproape 100 cota cumulată

Astfel, pe opt meciuri din Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga și Ligue 1 am obținut o cotă cumulată de 99.92 pe un bilet multiplu. Cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 4.996 lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile din acest material au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul după propria pricepere și inspirație.

Nu uita de xGoals, noile statistici de Live Betting oferite de Betano

Experiența de pariere live este dusă mai departe, pe Betano, grație statisticilor xGoals.

xGoals analizează în timp real calitatea oportunităților fiecărei echipe dintr-un meci live și calculează pentru tine numărul așteptat de goluri posibile. Rezultă o valoare Xg, care indică posibilitatea ca una sau alta dintre echipe să marcheze în perioada următoare a jocului.

Exemplu concret, în meciul Barcelona - Cadiz de duminică, valoarea xG ar putea arăta astfel la minutul 43′: xG 0,80 – 0,35, primul număr referindu-se la echipa gazdă (Barcelona), iar al doilea referindu-se la echipa oaspete (Cadiz). Acest lucru înseamnă practic că, șansele echipei Barcelona au fost mai mari până acum în meci și din acest considerent, ar fi trebuit să marcheze un gol, în timp ce Valencia nu a avut șanse calitatative să înscrie până în acel moment al meciului.

Astfel, poți ști la ce să te aștepți și poți miza în consecință, mai informat și cu mai multe șanse de câștig. Valorile xGoals sunt informative și nu garantează pariuri câștigătoare.

xGoals este disponibil doar pentru unele partide de fotbal și se găsește sub tabela de marcaj a paginii live.

Vezi toate știrile Betano

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează