GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cu cireșe, rodii sau citrice? Iată câteva rețete inedite de cocktailuri cu Prosecco și fructe!

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 mai 2021 12:22 / Actualizat vineri, 21 mai 2021 12:22

Odată cu sosirea verii, calendarul tău s-a aglomerat și ajungi din ce în ce mai des să îți petreci timpul liber alături de prieteni. Indiferent dacă este vorba de o zi de naștere, de celebrarea unui moment important sau dacă doar vrei să te relaxezi în aer liber împreună cu cei dragi, oricând este o ocazie bună să pregătești un cocktail și să te întinzi la povești.

Ce ar putea să se potrivească mai bine cu atmosfera relaxantă a acestui anotimp decât un cocktail pe bază de Prosecco? Poate doar o combinație alcoolică în care adaugi fructe gustoase și răcoritoare, specifice anotimpului văratic. 

În cele ce urmează, vei descoperi câteva rețete de cocktailuri pe bază de Prosecco și fructe, care sunt atât de simple, încât le poți pregăti chiar la tine acasă cu ajutorul ingredientelor comandate din magazinul online BeiCeVrei.

Cocktail cu cireșe

Dacă unul dintre deserturile tale preferate este tarta cu fructe, atunci vei adora această combinație! Pentru a-l prepara, ai nevoie doar de trei ingrediente. Iată care sunt acestea!

  • 1 linguriță sirop de cireșe;
  • 40 ml de Amaretto;
  • 120 ml de Prosecco.

Opțional, poți folosi o cireașă pentru decor. Toarnă toate ingredientele într-un pahar și permite-le să se amestece singure. De asemenea, cei care preferă gustul acrișor înlocuiesc siropul de cireșe cu cel de vișine, așa că poți opta pentru această variantă dacă preferi.

Cocktail cu rodie și grepfrut

Cu gust surprinzător, acest cocktail reunește nu doar două fructe diferite, ci și două tipuri de alcool distincte. Aroma acestora se completează cu succes, după cum vei observa de la primele guri pe care le iei din combinația care include rodie și grepfrut. Ingredientele de care vei avea nevoie sunt următoarele:

  • 25 ml de gin;
  • 125 ml de Prosecco;
  • 15 ml de suc de rodie;
  • 15 ml de suc de grepfrut.

Începe prin a adăuga ginul și sucurile de rodii și grepfrut într-un recipient mic. Următorul pas este să pui gheață într-un pahar înalt și să torni amestecul aici. Nu mai rămâne decât să adaugi băutura efervescentă, să decorezi paharul cu o felie de grepfrut și să savurezi un cocktail cu gust inedit.

Cocktail cu citrice

Cu cireșe, rodii sau citrice? Iată câteva rețete inedite de cocktailuri cu Prosecco și fructe!

Deși durează puțin mai mult timp să prepari această combinație, cocktailul obținut îți va demonstra că așteptarea ta nu a fost în van. Înainte de orice, asigură-te că ai următoarele ingrediente la îndemână:

  • 25 ml de gin;
  • 50 ml suc de portocale;
  • 125 ml de Prosecco.

După ce sucul de portocale a fost amestecat cu ginul, acesta trebuie lăsat la frigider pentru o oră. Când a trecut acest interval, poți adăuga spumantul și îi poți servi pe oaspeții tăi cu o băutură care îi va cuceri instantaneu.

Pregătește oricare dintre cocktailurile menționate anterior și bucură-te de gustul lor fermecător alături de familie și prieteni în orice zi cu semnificație deosebită! Găsești toate băuturile alcoolice necesare, și multe altele, în magazinul online BeiCeVrei. Descoperă oferta variată de produse și bucură-te de nenumărate beneficii, printre care se numără și reduceri online, livrare rapidă și gratuită oriunde în București și în județul Ilfov, oferte de nerefuzat și multe altele.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează