GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  EURO 2012

Cu Spania, în semifinale! » Campionii Cupei Coca-Cola au asistat la sfertul de finală al Euro 2012: Spania - Franţa 2-0

Cîștigătorii primei ediții a Cupei Coca-Cola vor păstra mereu în memorie experiența pe care au trăit-o la Donețk, unde au asistat din tribună la sfertul de finală Euro 2012, Spania - Franța
Cîștigătorii primei ediții a Cupei Coca-Cola vor păstra mereu în memorie experiența pe care au trăit-o la Donețk, unde au asistat din tribună la sfertul de finală Euro 2012, Spania - Franța

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iunie 2012 00:00 / Actualizat luni, 25 iunie 2012 19:28

Prezenţi pe arena din Doneţk, băieţii de la "Benjamin Franklin" (Bucureşti) şi fetele de la "Banyai Janos" (Odorheiu Secuiesc) au rămas impresionaţi de forţa campioanei mondiale.

Cei mai buni liceeni la futsal din România au pornit sîmbătă în aventura vieţii lor. Pentru că iubesc fotbalul şi nu l-au trădat (au demonstrat-o cîştigînd prima ediţie a Cupei Coca-Cola), nici fotbalul nu i-a trădat pe ei.

Ştiau înaintea finalelor pe care le-au cîştigat la Bucureşti, la Sala Polivalentă, în mai, că vor merge la un "sfert" de la Euro 2012. Iar jocul rezultatelor le-a oferit oportunitatea să vadă pe viu selecţionata Spaniei, cea care practică cel mai frumos fotbal din lume, campioana europeană şi mondială en titre.

"Stadion mai frumos ca National Arena"
Cîştigătorii Cupei Coca-Cola au decolat spre Doneţk cu un charter, iar după o vizită în oraşul în care antrenează Mircea Lucescu, delegaţia din România a ajuns pe Donbass Arena, unul dintre cele mai moderne stadioane din lume.

"A fost o experienţă de neuitat! Stadionul este minunat, este mai frumos decît Arena Naţională din Bucureşti", crede Florentin Fleancu, antrenorul care i-a condus pe băieţii de la "Benjamin Franklin" spre succes.

Şi Laszlo Bela, cel care le-a ajutat pe fetele de la "Banyai Janos" să devină campioanele ţării, a rămas impresionat de ce a văzut la Doneţk: "Stadionul este impresionant, de nota zece! Fetelor le-a plăcut atît de tare, încît au rămas cu impresia că au asistat la un supermeci, însă adevărul e că Franţa a dezamăgit".

Francezii cu şuturile, spaniolii cu posesia
Cum s-a văzut din tribună duelul ultimelor două reprezentative care au izbutit dubla "Euro-Mondial"? " Spania a fost mult peste Franţa, aproape toţi cei din delegaţie am ţinut cu ibericii. Este incredibil cît de mult pot pasa!", spune Florentin Fleancu. Tot el dezvăluie şi un detaliu care nu s-a văzut la TV: "La încălzire, francezii exersau şuturile, centrările, finalizările. De partea cealaltă, spaniolii exersau numai şi numai posesia! Degeaba te antrenezi să dai gol dacă adversarul îţi ascunde mingea".

Ultimul cuvînt îi apaţine lui Laszlo Bela, antrenorul echipei de la "Banyai Janos": "Fetele au rămas impresionate de atmosferă, de spectacol! Simţeam că ar vrea şi ele să intre pe teren, să schimbe o minge cu Xavi sau Iniesta. Şi eu, şi ele, abia aşteptăm următoarea ediţie a Cupei Coca-Cola. Vrem să jucăm iarăşi cu trofeul pe masă!".

"Abia aşteptăm următoarea ediţie a Cupei Coca-Cola. Nu vrem să ne oprim la un singur succes, vrem să jucăm iarăşi cu trofeul pe masă!" (Laszlo Bela, antrenor "Banyai Janos", Odorheiu Secuiesc)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează