GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cum ajută cutiile pliate din carton afacerea ta?

Articol de GSP - Publicat joi, 09 martie 2023 16:37 / Actualizat joi, 09 martie 2023 16:37

Cutiile din carton sunt și vor rămâne chiar și în viitor unele dintre cele mai utile tipuri de ambalaje. De asemenea sunt și ecologice, având în vedere că pot fi reciclate cu succes. În plus, clienții finali le pot refolosi, dacă acestea ajung în stare foarte bună. Cine nu are nevoie de câteva cutii de carton pentru mutare sau pentru depozitarea diverselor obiecte în garaj? 

Cutiile din carton sunt folosite la scară largă, începând de la utilizare casnică, până la industrială. Cel mai popular tip de astfel de ambalaj este reprezentat de cutile de carton pliate. Mai exact, cutiile de carton clasice, așa cum mai sunt denumite. Dacă nu știi, cutiile de carton nu sunt fabricate în forma finală, ci este nevoie să fie lipite pentru a se obține forma clasică de cutie. De câțiva ani, au apărut și cutiile cu formatare, care nu mai au nevoie de bandă adezivă și care sunt gata în câteva secunde, însă și acelea se comercializează tot pliate. Astfel, cutiile pot fi livrate oriunde este nevoie de ele, într-un timp foarte scurt și fără a ocupa mult spațiu. Ar fi aproape imposibil de livrat mii de cutii goale într-un singur transport, așa că livrarea lor în formă pliată este cea mai bună soluție. 

Acest tip de ambalaj poate fi folosit atât pentru transportul la scară mică, dar și pentru transportul industrial. Indiferent de modalitatea de transport aleasă, cutiile din carton fac față cu succes tuturor condițiilor. Cartonul este rezistent, versatil și poate fi utilizat atât pentru transport rutier, aerian sau maritim.

Cum te ajută mai exact cutiile de carton pliate în afacerea ta? Ei bine, indiferent de volumul comenzilor dintr-o zi, întotdeauna este bine să ai extra-cutii pentru a expedia bunurile către clienți fără întârziere. Pliate, cutiile de carton nu ocupă mult spațiu de depozitare, astfel că indiferent cât de mare este spațiul tău de lucru sau depozitul, vei putea să îți desfășori normal activitatea. 

În plus, având în vedere că sunt foarte ușor de transportat, cutiile de carton îți vor fi livrate foarte repede, pentru a nu întâmpina întârzieri în livrarea coletelor spre clienții tăi. Cutiile de carton îți permit să livrezi orice tip de bunuri, indiferent de natura lor. Le poți folosi pentru a livra produse delicate, fragile, chiar și din sticlă, dacă le ambalezi suplimentar și te asiguri că nu se vor mișca în timpul transportului. De asemenea, produsele care au nevoie de o anumită umiditate în interior pot fi transportate în cutii de carton, alături de materiale care să asigure acea umiditate. 

Practic, poți transporta orice în cutii de carton, având în vedere că acestea protejează bunurile din interior atât de șocuri mecanice, dar și de șocuri termice. Chiar dacă la prima vedere ți s-ar părea fragile, cutiile de carton sunt mai rezistente decât crezi și le poți folosi cu succes pentru afacerea ta. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează