GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cum alegi cea mai bună cafea pentru angajații tăi?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 noiembrie 2022 17:12 / Actualizat miercuri, 02 noiembrie 2022 17:13

Cu siguranță cafeaua de dimineață este un aspect important al vieții oricărui angajat. Nimic nu te energizează mai tare pentru sarcinile pe care le ai de îndeplinit decât această băutură caldă și aromată, pe care o poți savura proaspătă la locul de muncă. Află din articolul nostru cum să alegi cea mai bună cafea pentru angajații tăi.

Criterii pentru alegerea cafelei la muncă

Cu siguranță majoritatea angajaților tăi se vor bucura să beneficieze de o astfel de facilitate direct la locul de muncă. Descoperă abonamentele personalizate de cafea pentru birou disponibile și ia în calcul următoarele criterii atunci când vrei să iei o decizie finală:

Tipul de cafea: Arabica sau Robusta?

Cafeaua Arabica a fost indirect desemnată favorita publicului datorită gustului său complex și fin, puțin acid și nu foarte amar. Pe de altă parte, Robusta are un gust mult mai puternic și amar, iar costurile de producție pentru acest tip de cafea sunt mai reduse. Totodată, Robusta conține de două ori mai multă cofeină decât Arabica și are un preț mai accesibil. 

Gândește-te la nevoile angajaților tăi, cât și la sănătatea acestora și optează pentru tipul de cafea pe care îl consideri cel mai potrivit. 

Cafea boabe sau monodoze?

Un alt criteriu de selecție când vine vorba despre cafeaua ideală pentru birou este forma în care aceasta se găsește. Deși ambele tipuri de cafea pot fi preparate cu ajutorul unui espressor, diferența constă în durata preparării unei băuturi individuale sau chiar a două cafele în același timp. 

Pentru că boabele trebuie măcinate mai întâi, espressoarele de acest tip vin deseori cu setări speciale, dar și cu nevoi de mentenanță mai frecvente. În schimb, monodozele oferă o soluție simplă și la fel de rapidă în ceea ce privește intensitatea aromei și nivelul de cofeină. 

Fiecare iubitor de cafea este subiectiv în această privință, iar tu nu poți decât să pui în balanță beneficiile fiecărui tip în parte. 

Realizează un sondaj de opinie

Pentru ca majoritatea angajaților tăi să fie mulțumiți, nu exclude varianta realizării unui sondaj de opinie. Cu siguranță unii preferă cafeaua Arabica în detrimentul variantei Robusta la fel precum unii vor prefera cafeaua boabe în locul monodozelor de cafea. Cu toate acestea, este important ca opiniile angajaților să fie luate în considerare pentru ca toată lumea să fie în avantaj. 

Atunci când pui în balanță mai multe tipuri de abonamente pentru cafea la birou, ia în calcul și numărul angajaților care vor beneficia de acest serviciu. Cu cât numărul acestora este mai restrâns, cu atât trebuie să găsești cea mai potrivită variantă, pentru a nu face risipă. 

Deși răspunsul la întrebarea “care este cea mai bună cafea?” va suna diferit la fiecare iubitor de cafea în parte, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să iei în considerare raportul calitate-preț, astfel încât toată lumea de la birou să se poată bucura de facilitatea pe care o oferi. 

Citește și:

Trei jucători din Superliga, în cantonamentul Rapidului » Neil Lennon va lua decizia finală înainte de startul sezonului
Superliga
Trei jucători din Superliga, în cantonamentul Rapidului » Neil Lennon va lua decizia finală înainte de startul sezonului
Dinamo transferă de la campioana Israelului! Cine este jucătorul ochit de Kopic
Superliga
Dinamo transferă de la campioana Israelului! Cine este jucătorul ochit de Kopic
Lovitură dată de un club din Superliga! L-a adus pe fostul atacant de la Santos, dorit și de Barcelona!
Superliga
Lovitură dată de un club din Superliga! L-a adus pe fostul atacant de la Santos, dorit și de Barcelona!

Kaputt! Ce faci dacă îți „pică” mașina în drum spre EURO 2024 » Două ponturi care te pot salva de necaz

Leonard Doroftei explică cum a slăbit 20 de kilograme într-un timp record: „Alcoolul schimbă vieți. Am avut un moment în care am luat-o razna”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează