GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cum alegi cele mai bune camioane rulate?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 martie 2021 15:44 / Actualizat miercuri, 24 martie 2021 15:44

Dintre toate responsabilitățile unui manager de flotă, selectarea celor mai bune și mai potrivite camioane rulate reprezintă una dintre cele mai mari dificultăți, întrucât ele sunt mijlocul prin care afacerea ta are sau nu șanse să prospere. 

Sunt atâtea oferte de camioane rulate din care să alegi, însă recent am descoperit oferta de camioane Scania second hand și credem că analizând variantele de cap tractor second hand de vanzare disponibile pe camioane.scania.ro vei putea alege vehiculele potrivite flotei tale și le vei aloca în așa fel încât să se potrivească nevoilor business-ului tău.

În gestionarea unei flote de camioane rulate sau noi, sunt câțiva factori destul de complicați de luat în considerare, așa că nu este de mirare că cea mai frecventă întrebare pe care managerii de flotă și-o adresează când vine vorba de selecția și achiziția unor camioane rulate ori noi este: „Cum pot lua cea mai bună decizie de achiziție?”.

Cea mai bună strategie în selecția unor camioane rulate implică efectuarea cercetării și evaluarea tuturor factorilor care ar putea avea impact asupra bugetului, deciziilor de cheltuieli de capital, opțiunilor de leasing și costului de proprietate. Rămâi alături de noi, fiindcă urmează să îți prezentăm un scurt tutorial prin care să fii mai aproape de selecția unor camioane rulate sigure cu care afacerea ta să poată să prospere. 

Alegerea celor mai bune camioane rulate pentru flota și șoferii afacerii tale sunt aspectele esențiale care conduc un business înspre reușită. Tocmai de aceea, am pregătit mai jos un scurt tutorial prin care îți poți achiziționa camioane rulate.

Iată aspectele pe care să le iei în considerare când alegi camioane rulate!

Verifică starea tehnică înainte să cumperi camioane rulate 

Atunci când cumperi camioane rulate, trebuie să fii conștient de faptul că acesta are deja un kilometraj parcurs, iar din punct de vedere tehnic, nu toate modele și firmele de camioane pun la dispoziție camioane rulate impecabile. De aceea, trebuie să fii foarte atent atunci când vezi, spre exemplu o ofertă de cap tractor second hand de vanzare. Înainte de a te aventura să cumperi camioane rulate, trebuie să le faci teste în service. 

Sigur, dacă alegi camioane Scania second hand, această grijă va dispărea de pe umerii tăi, întrucât toate modelele de camioane rulate din oferta Scania sunt verificate în prealabil de mecanici și sunt puse la punct înainte de a fi date spre folosință. La achiziționarea de camioane Scania second hand, personalul de mecanici se ocupă în prealabil de testarea și verificarea camionului, iar starea tehnică a modelelor de camioane rulate Scania este impecabilă, întrucât aceste camioane rulate trebuie să treacă teste de performanță, siguranță și fiabilitate înainte să ajungă pe mâna altor șoferi.

Finanțarea și cum cumperi camioane rulate

Pornirea unei firme de transport costă, întrucât materia primă este la prețuri mari, șoferii sunt și ei la mare căutare și prețurile sunt în continuă creștere. Tocmai de aceea, atunci când ești în căutare de camioane rulate, trebuie să iei în considerare companii care îți oferă modalități de finanțare avantajoase pentru buzunarul tău.

Poate că nu dispui de cash și din acest motiv finanțarea pe bază de leasing – financiar sau operațional – poate reprezenta o variantă mult mai facilă pentru business-ul tău. Sunt câteva firme în România care comercializează camioane rulate și oferă în același timp posibilități de finanțare avantajoase pentru clienți. Scania România este una dintre aceste companii, iar oferta de camioane Scania second hand este suficient de atractivă din punctul de vedere al varietății, cât și al prețurilor și a calității camioanelor, încât face din aceste camioane rulate o variantă viabilă. 

Alege Scania și te bucuri de leasing financiar sau operațional

Serviciile de leasing operațional oferă soluții flexibile de finanțare pentru închirierea camioanelor și servicii de asigurare personalizate în funcție de nevoile partenerilor. Pachetul chiriei include asigurările CASCO Scania Insurance și VABIS GAP ce sunt, bineînțeles, personalizate în funcție de nevoile afacerii tale. 

Scania România pune la dispoziție costuri previzibile și face posibilă gestionarea riscurilor pe întreaga durată de funcționare a vehiculului. Pentru un avans de 1-3 rate, primești o perioadă de finanțare cuprinsă între 12 și 48 luni pentru vehiculele cu an de fabricație începând cu 2014. 

Pe de altă parte, leasingul financiar reprezintă o investiție sigură, iar Scania Credit dublează această siguranță printr-o variantă de leasing prin finanțarea camioanelor rulate. Pachetul include asigurările CASCO Scania Insurance și VABIS GAP la care sunt acoperite costurile în funcție de nevoile afacerii tale. Pentru un avans de la 5%, profiți de valoare reziduală de la 0% la 10%, o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani și o dobândă mică și fixă de 3,5%!

Puterea și eficiența motorului – vitale în decizia de cumpărare de camioane rulate

Puterea și consumul unor camioane rulate își pierd din eficiență în timp, tocmai de aceea trebuie să fii foarte atent când cauți oferte de camioane rulate. Optează întotdeauna pentru motoare cât mai puternice, în special dacă îți propui să tranzitezi trasee cu forme de relief sinuase.

Oferta de camioane Scania second hand pune la dispoziție vehicule puternice care au o eficiență garantată, iar șoferii reușesc să economisească combustibil în timp ce conduc, datorită forței motorului care nu compromite sarcina utilă. Scania a făcut imense progrese tehnologice, în special în direcția reducerii de carburant și emisii și din acest motiv modelele de camioane Scania second hand sunt deja echipate cu sisteme de monitorizare a consumului de carburant care oferă putere și consum redus pe trasee lungi.

Confortul șoferilor este esențial în achiziționarea de camioane rulate

Oboseala unui șofer de camion pe curse lungi este dată și de lipsa confortului pe care o experimentează în cabina camionului. De aceea, atunci când ești în căutare de camioane rulate, trebuie să ai în vedere și confortul oferit de gigant. 

Confortul este bifat de soluțiile inteligente din bordul tuturor modelelor de camioane rulate Scania și mai presus de atât, modalitățile de compartimentare facilitează confortul pe traseele de cursă lungă. Indiferent că tu vei conduce sau că vei angaja șoferi care să se afle în spatele volanului, dacă alegi camioane Scania second hand, poți sta liniștit și în cazul acestui aspect, întrucât cabina de lucru oferă vizibilitate, manevrabilitate și siguranță.

Acestea au fost cele mai importante aspecte pe care orice manager de transport trebuie să le ia în calcul atunci când este în căutare de camioane rulate pentru mărirea flotei sale. Desigur, rămâne la aprecierea voastră atunci când optați pentru modele de camioane rulate și desigur dacă alegeți din oferta de camioane Scania second hand.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează