GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cum alegi motosapa potrivită pentru grădina ta! Accesează Bricolaj Market

Articol de GSP - Publicat luni, 11 octombrie 2021 17:54 / Actualizat luni, 11 octombrie 2021 17:54

Tot mai multe persoane tind spre a-și cumpăra o locuință într-o zonă rurală, acolo unde predomină liniștea, aerul curat și natura. În plus, o altă satisfacție este să ai propria grădină unde să îți cultivi zarzavaturi și legume, să le ai naturale și proaspete de fiecare dată. 

Poate că nu este atât de ușoară agricultura, necesită timp, grijă și răbdare, însă atunci când vezi roadele, satisfacția este de 10 ori mai mare. Pe lângă asta, produsele bio sunt mult mai sănătoase și gustoase decât cele de export, deci am putea spune că orice sacrificiu merită. În acest context trebuie și o investiție în anumite utilaje și materiale de lucru, pentru ca munca să fie mai eficientă și mai ușoară. Anumite materiale sunt indispensabile, pe care orice gospodar ar trebui să le dețină. 

Tehnologia este într-o continuă avansare și vine spre noi cu soluții și avantaje pentru a ne ușura munca și eficientiza timpul. Dacă ne raportăm la agricultură, cu ceva timp în urmă oamenii nu aveau la dispoziție foarte multe materiale electrice sau avansate pentru a lucra la câmp, utilizau materialele clasice. 

Acum, avem la îndemână foarte multe ustensile pentru a ne eficientiza timpul, de la motosape, motocultoare, tocatoare de crengi, la suflante și multe altele. Multe dintre acestea le găsim și în magazinul online Bricolaj Market la un preț accesibil. 

Cum alegi o motosapă 

Motosapa este folosită în scopul de a mărunți pământul, atunci când vrei să pregătești solul pentru plantare, însămânțare și întreținerea culturilor. Este perfectă pentru suprafețe mici și mijlocii și eficientizează timpul foarte mult. Motosapele sunt ușor de manevrat și pot fi utilizate inclusiv pentru o seră. Dacă ai o suprafață de până la 1000 m2, această motosapa   este potrivită. 

În plus, ea se poate accesoriza și cu o remorcă. Pentru suprafețele mai mari de pământ unele persoane preferă, un motocultor fiind mai eficient în acest sens. Motosapa se deosebește prin faptul că are o greutate mai mică și dimensiuni reduse. 

Este important să alegi o motosapă de o calitate înaltă, respectiv de un motor în 4 timpi, de dimensiuni cât mai compacte, acest lucru facilitând un consum redus de combustibil, să dispună de mânere ergonomice, cuțite din oțel etc. 

În cadrul magazinului Bricolaj Market poți găsi mai multe modele de motosape, de diferite dimensiuni și funcții, toate însă dețin aceeași calitate premium. Prețurile de asemenea sunt destul de accesibile, iar garanția produselor comandate este de 2 ani de zile. 

Este important ca un astfel de utilaj să nu se uzeze prematur, tocmai de aceea trebuie să te asiguri că o îngrijești corespunzător. Este recomandată în acest sens verificarea periodică a ambreiajului și filtrului de aer. 

Uleiul de regulă este recomandat de producător în manualul pentru instrucțiuni, iar ambreiajul trebuie reglat pentru a da un cuplu maxim. 

Dacă ești deja agricultor de ceva vreme știi faptul că pentru a plăti pe cineva să te ajute în recoltarea culturii este destul de costisitor din punct de vedere financiar. Nu mai spunem de faptul că destul de greu se mai găsesc astfel de persoane. Una dintre cele mai bune variante este sa ai propriile tale utilaje automatizate, menite să îți eficientizeze treaba, dar și timpul. 

Motosapa, spre exemplu, este foarte utilă pentru prășirea pământului din grădina proprie. Suprafața fiind mai mică, vei reduce mult timpul de lucru. Iar pentru că este ușor de folosit dar și de mici dimensiuni, poate fi manevrată atât de o femeie, cât și de un bărbat. 

Cu aceste avantaje se rentează să investești într-un astfel de utilaj, fiind o idee practică ce îți va aduce și câștiguri. Descoperă gama de produse din magazinul Bricolaj Market și alege potrivit nevoilor tale. 

Date de contact: [email protected]

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează