GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cum am trait cea mai frumoasa experienta cu fetita mea si Paulina.ro?

Articol de - Publicat joi, 30 iulie 2020 12:19 / Actualizat joi, 30 iulie 2020 12:19

Trebuie doar sa-mi iau cateva minute pentru a scrie despre experienta mea uimitoare cu Paulina.ro. Am avut parte de servicii exceptionale in viata mea, dar as vrea sa povestesc si cum m-am simtit cu acest magazin. Mi-a intrecut orice asteptare. Pentru inceput, vreau sa iti spun ca Paulina.ro este un magazin online ce ofera o gama larga de rochite pentru fetite.

De ce Paulina.ro?

Am ajuns pe site-ul Paulina cautand o rochita cu unicorni pentru aniversarea de 8 ani a fiicei mele. Cand am vazut rochita pe site m-am indragostit de ea iremediabil. Arata impecabil si eram convinsa ca fiica-mea va fi incantata. Dar stii cum e! Una vezi, una primesti. Mi s-a intamplat sa mai comand de pe site-uri, pozele sa arate foarte bine, dar realitatea produsului sa fie alta. Cautand pe site si vazand diversele modele de rochite si marimi, ajunsesem sa nu mai stiu ce sa aleg. Pentru ca da, eram convinsa ca voi cumpara cu siguranta de aici. Stii ca orice fetita viseaza la o lume magica, o lume de basm, isi doreste sa fie o printesa adevarata si chiar daca acest lucru nu se intampla, sigur rochitele de la Paulina.ro te duc in aceasta lume. Prin urmare, am gasit o rochita perfecta pentru ziua fiicei mele. Am ales un model cu unicorn de culoare bleu pentru ca ei ii place Rainbow Dash, un unicorn albastru.

Ce am primit in realitate?

Am asteptat cu mari emotii aceasta rochita. Ziua fiicei mele se apropia si ma gandeam ca daca am dat-o in bara, nu stiu daca mai am timp sa comand altceva. Si ma gandeam... daca nici atunci nu este ceea ce imi doresc? Mi-era teama ca ii voi strica ziua fiicei mele si deja ii spusesem ca rochia va fi o surpriza pentru ea. Placuta sau nu? Urma sa aflu a doua zi.

Eu fac comenzi multe si ceea ce mi s-a parut interesant a fost faptul ca Paulina.ro face livrare nationala si internationala, iar costurile de transport nu sunt exagerate 15 lei in orice locatie din tara, iar international este ceva mai mult, dar nu era cazul.

A venit ziua primirii coletului si pot sa spun ca atunci cand am deschis coletul, am ramas fascinat, in primul rand, de ambalarea premium, iar cand am scos rochita, am ramas fara cuvinte. Era superba, era mai mult decat imi imaginasem atunci cand am comandat-o, calcata cu grija, mirosea superb a proaspat spalat. Rochia era, pur si simplu, incantatoare, iar fiica mea a aratat ca o adevarata printesa, toata lumea m-a intrebat de unde am comandat-o si cat de scumpa a fost. Am auzit fiecare fetita de la petrecere ca ii spunea mamei sale ca isi doreste si ea.

Ce ofera Paulina.ro?

1. Expedierea rochitelor este atent realizata astfel incat sa ajunga la timp pentru momentele speciale ale copiilor si intregii familii. Rochitele sunt ingrijite corespunzator inainte de a fi ambalate, iar expedierea se face cu prioritate pentru romanii de pretutindeni.

2. Ambalarea rochitelor este premium. Intreaga experienta de primire a unui produs, implica si ambalajul. Astfel, cutia in care sunt prezentate rochitele este una de calitate, facand posibila pastrarea intacta a rochitelor pe perioada expedierii. Avand un ambalaj special, rochitele pot de asemenea sa fie un cadou special si foarte apreciat.

3. Spalare si dezinfectarea a rochitelor inainte de a fi expediate Rochitele Paulina.ro trec printr-un proces deosebit de ingrijire inainte de a fi expediate. Asadar, primul pas din acest proces este aceala ce tine de spalarea lor. Ele sunt spalate ecologic pentru a putea sa fie purtate imediat ce sunt primite. Nu au nevoie de ingrijire suplimentara si pot sa faca parte din momentul special chiar in ziua livrarii. Spalarea este un proces realizat cu grija pentru detalii, iar clientii se bucura de acest serviciu.

4. Dupa ce rochitele Paulina.ro sunt spalate, ele sunt trecute prin procesul de tratare antibacteriana. Atunci cand se lucreaza cu produse pentru copii, trebuie alese cele mai bune servicii care exista. Rochitele sunt gata pentru a fi purtate in siguranta, fara nici o grija pentru parinti. Paulina.ro ofera servicii de inalta calitate atat in ceea ce priveste ingrijirea produselor, cat si expedierea lor.

5. Modul de prezentare al rochitelor Paulina.ro este unul elegant si frumos. Astfel, rochitele sunt calcate profesional inainte de a fi expediate si ambalate astfel incat sa fie gata de imbracat. Ele sunt atent puse in cutie personalizata si se pastreaza intacte pana in momentul primirii. Rochitele pot sa fie folosite chiar in momentul in care pachetul a ajuns la destinatie.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează