GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cum amenajăm într-un mod cât mai practic o primă casă?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 august 2020 19:38 / Actualizat miercuri, 26 august 2020 19:38

Achiziția primei locuințe este fără doar și poate un moment încărcat cu bucurie și emoție, dat fiind faptul că un imobil este poate una dintre cele mai importante investiții pe care le facem de-a lungul vieții. Amenajarea unei astfel de locuințe însă transformă acest moment de bucurie și extaz într-unul plin de provocări, pentru că este prea puțin probabil că știm în proporție de 100% ce anume ne dorim de la această locuință în materie de confort. Dat fiind faptul cătendințele în materie de amenajări interioare se schimba mai mereu, este lesne de înțeles probabil de ce nu este tocmai simplu să amenajezi în prezent o locuință. Este totuși recomandat ca toate alegerile pe care le facem să fie în totalăconcordanță cu gusturile noastre, pentru ca în fond, dincolo de orice tendință, este vorba despre noi și confortul nostru. Pentru că privim cu mare interes înspre modernitate, este foarte probabil să ne dorim ca noua locuință să fie amenajatăîn așa fel încât să ne ofere tot confortul și siguranța necesară, dar care să respecte totuși și câteva elemente de bază ale stilului de amenajare modern.

Având în vedere faptul că vorbim totuși despre prima ta locuință, am putea spune că este absolut esențial să te asiguri că nu te avânți să faci achiziții la întâmplare, ci asigură-te că faci totul într-un mod cât se poate de sistematic. Pentru că în general dupa achiziționarea unei locuințe ne rămân destul de puțini bani pentru a putea amenaja totul așacum ne place, este important ca de la primii și până la ultimii pași sa luam deciziile corecte. Iată așadar cum amenajămîntr-un mod cât mai practic prima casă.

Îndreaptă-ți atenția înspre locuințe noi!

Este adevarat că o locuință veche are în general un preț de achiziție ceva mai avantajos, însă atunci când vorbim despre apartamente noi cu certitudine nu putem trece cu vederea toate acele aspecte care țin de calitatea construcției, compartimentarea inteligentă sau diferite spații de recreere pentru adulți și copii. Optând pentru o locuință nouă nu va mai fi absolut necesar să redecorezi, pentru că aceste apartamente sunt în general constuite într-un stil modern. 

Amenajările încep cu dormitorul.

Deși poate părea greu de crezut, dormitorul este încăperea în care vei petrece o treime din timpul de acasă.Dormitorul trebuie în mod cert să fie încăperea din care nu trebuie să lipsească confortul mai presus de orice. Patul, mobilierul, dar și iluminatul sunt doar câteva dintre lucrurile care pot îmbunătăți semnificativ confortul din cadrul dormitorului. Dacă vorbim despre estetică, mai putem adăuga și ușile din interiorcare de asemenea pot contribui la starea noastră de confort.  Asigură-te că alegerile pe care le faci sunt în concordanță cu gusturile tale, pentru că este destul probabil că vei face schimbari ulterioare prea curând.

Nu cumpăra totul dintr-o dată.

Cu toții ne dorim sa ne putem bucura cât mai curând de confortul și siguranța oferită de o locuință completă, însă este esențial să conștientizăm faptul că atunci când grăbim lucrurile, este foarte ușor să facem greșeli care ne pot costa. Spre exemplu, de îndată ce ai terminat de achiziționat obiectele pentru dormitor, următorul pas este acela de a achiziționa mobilier pentru baie, urmând ca mai apoi să te ocupi de celelalte încăperi. În acest fel este destul de puținprobabil să faci alegeri pe fugă sau alegeri neispirate.

Sursa foto :  https://tadvancesite.com/wp-content/uploads/2018/07/Home-Interior-Decorator.jpg

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează