GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cum poți alege o vitrină frigorifică?

Articol de GSP - Publicat marti, 09 august 2022 18:22 / Actualizat marti, 09 august 2022 18:22

Fie că vorbim despre o utilizare profesionistă, fie că vorbim despre una menajeră, o vitrină frigorifică este mereu necesară pentru a stoca și conserva băuturile proaspete. 

Astfel că, o vitrine frigorifice profesională reprezintă o modalitate excelentă de a păstra toate băuturile la cea mai bună temperatură. 

Care sunt avantajele aduse de vitrinele frigorifice? 

Pentru ca toate băuturile din restaurant sau din bar să își păstreze prospețimea în orice moment, este nevoie de un bun aparat pentru răcire și păstrare. Deci o vitrină frigorifică este indispensabilă pentru orice restaurant, bar sau cafenea, la fel ca și vitrina vin.

Cel mai bun aparat pentru stocare și păstrare. Frigiderele sau vitrinele pentru băuturi se folosesc în principal pentru băuturi. Iar cele cu uși din sticlă sunt o excelentă modalitate de a prezenta băuturile clienților tăi. Fie că este vorba despre o largă gamă de băuturi carbogazoase, de băuturi energizante sau ape, alegând vitrina baruri te vei bucura de cea mai atrăgătoare modalitate de prezentare. 

Un bun aparat pentru a prezenta produsele. 

Cel mai adesea, băuturile care sunt aflate în partea de jos a frigiderului nu se vând la fel de bine ca și cele care sunt în partea de sus sau de mijloc. Acestea nu primesc așa multă atenție din partea clienților. De unde și importanța unei vitrine frigorifice sau a unei vitrine bar. În acest fel, toate produsele vor fi vizibile de către clienți pentru ca fiecare produs individual să primească atenția directă a unui client. 

Care sunt criteriile de care să ții cont?

Datorită frigului, vitrinele frogorifice sunt cele care vor proteja și vor stoca așa cum trebuie băuturile mai ales. Într-o astfel de vitrină profesionistă, produsele sunt păstrate la o temperatură optimă. De unde și necesitatea de a stabili anumite criterii înainte de a alege. 

Primul criteriu de care să ții cont este fără doar și poate utilitatea unei vitrine frigorifice. Într-o unitate profesională, o prezentare atrăgătoare a produselor este cea mai bună modalitate de a promova o vânzare. Un lucru perfect adevărat și pentru băuturi. Pentru acest lucru, este ideal să alegi o vitrină frigorifică. 

Capacitatea vitrinii. Capacitatea unei vitrine frigorifice este măsurată în litri. Dacă ai nevoie de o vitrină frigorifică pentru o utilizare profesională, trebuie să alegi un aparat cu o capacitate egală cu cantitatea de produse pe care dorești să o expui. 

Sistemul de răcire. Tipul de răcire pentru aparatele frigorifice joacă și el un rol primordial atunci când vine vorba despre păstrarea băuturilor. Dacă vei alege o vitrină cu un sistem de răcire static, trebuie să știi acest tip de aparat produce temperatura ideală pentru a stoca și păstra băuturile.

Astfel că, o vitrină frigorifică dotată cu un sistem de răcire static, va păstra mai bine prospețimea tuturor băuturilor. 

În ceea ce privește tipurile de vitrine care folosesc un sistem de ventilație, trebuie să știi că aceste tipuri de aparate sunt cele mai bune pentru a stoca mai multe sticle de băuturi. Un frigider dotat cu un sistem de răcire cu ventilație are cea mai omogenă temperatură. 

Mai mulți parametri definesc prețul unei vitrine profesioniste pentru băuturi. Primul factor este fără ezitare modelul său. Într-adevăr, fiecare model are propriile sale specificități și, prin urmare, există aparate puse la vânzare la prețuri variate. Există și alte criterii: 

  • Numărul ușilor dispozitivului; 
  • Caracteristicile acestor uși; 
  • Tipul de frig folosit de frigider (sistem de răcire cu ventilație sau sistem de răcire static);
  • Capacitatea vitrinei frigorifice; 
  • Consumul de energie al vitrinei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează