GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cum poți să îți vopsești barba acasă simplu și rapid

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 iunie 2023 12:13 / Actualizat miercuri, 07 iunie 2023 12:17

Vopsirea părului este o practică veche de mai bine de 5000 de ani. Știai că primele dovezi ale colorării părului sunt atribuite Egiptului Antic? Nici nu este de mirare având în vedere că acolo își au rădăcinile multe dintre ritualurile de înfrumusețare pe care le practicăm și astăzi. Vopsirea părului este practicată atât de femei, cât și de către bărbați, deși pentru domni acest lucru pare să fie unul tabu. În cele ce urmează, nu vom discuta despre vopsirea podoabei capilare, ci despre vopsirea bărbii și cât de ușor se poate realiza acasă.  

Vopsirea bărbii nu ar trebui să fie un subiect tabu 

La fel ca podoaba capilară, barba poate prezenta fire de păr albe. Unii domni le acceptă și chiar le place look-ul oferit de către acestea, pe când alții își doresc să le acopere. Fiecare domn ar trebui să decidă dacă își vopsește sau nu barba ținând cont de preferințe, nu de presiunea socială sau tendințe. Însă, este bine să știi că deși nu recunosc, mulți domni își vopsesc barba și au întotdeauna un look impecabil. 

Probabil îți amintești de începutul pandemiei, când saloanele de înfrumusețare erau închise și toată lumea a trebuit să încerce diverse metode pentru a arăta bine. Atunci, oamenii au fost încurajați să experimenteze, iar domnii au descoperit și vopsirea bărbii. Acest lucru a fost oarecum încurajat și de purtarea măștilor și lucratul de acasă, pentru că dacă rezultatul nu era cel dorit, se putea ascunde foarte ușor. 

Astăzi, vopsirea bărbii nu ar trebui să mai fie un subiect tabu: nu este o rușine să îți vopsești părul sau barba, dacă acest lucru te face să te simți bine în pielea ta. Orice schimbare făcută pentru a-ți crește încrederea în tine este binevenită. 

Cel mai popular produs pentru vopsirea bărbii

Vopsirea bărbii poate fi realizată în mai multe moduri, iar cel mai popular produs pentru a-ți schimba look-ul este cel de tip șampon. De ce? Este foarte simplu de utilizat și nu trebuie să ai cunoștințe în domeniu pentru a-l aplica: oricine poate să își vopsească barba în felul acesta. Cum procedezi? Alegi produsul dorit din categoria vopsea de barba de pe site-ul ibarber.ro și urmează instrucțiunile. Este atât de simplu și tot procesul durează 5 minute. Înainte de a-ți vopsi barba, folosește mănuși de protecție. Apoi, toarnă conținutul plicului în mâini, amestecă-l și aplică-l pe barba uscată. Masează bine până când toată barba este acoperită și ține șamponul așa timp de 5 minute. După cele 5 minute, clătește bine barba și bucură-te de noul look. 

Sfaturi pentru vopsirea bărbii de la specialiști

Așa cum am menționat deja, vopsirea bărbii poate fi foarte simplă și ușoară, dacă alegi produsul potrivit și dacă urmezi întocmai instrucțiunile producătorului. Am stat de vorbă cu cei de la iBarber, magazin online de produse pentru îngrijirea bărbaților și am aflat că în ultimii ani, au început să se vândă tot mai multe produse pentru colorarea bărbii, ceea ce demonstrează că domnii își doresc nu doar o barbă stilizată, ci și un look tineresc. 

Produsele pentru colorarea bărbii ce pot fi găsite în acest magazin online nu sunt realizate doar pentru a nuanța barba. Acestea au capacitatea de a îmbrăca firele de păr într-un strat protector, care împiedică deshidratarea. Părul va arăta mai strălucitor și mai frumos. 

De asemenea, tot specialiștii recomandă ca domnii să aibă o rutină de îngrijire a tenului și a bărbii, pentru un look mereu proaspăt și pentru a menține frumusețea și sănătatea pielii. Barba, la fel ca podoaba capilară, are nevoie de o îngrijire specifică. În plus, tenul trebuie și el îngrijit corespunzător, pentru a-l feri de iritații și pentru a-l păstra tânăr mai mult timp. 

De aceea, după vopsirea bărbii se recomandă utilizarea unor produse cât mai blânde în primele zile, iar apoi se poate reveni la rutina obișnuită. Aceasta ar trebui să cuprindă un produs de curățare special pentru barbă, cum este un șampon, un produs de curățare pentru ten, o cremă hidratantă și un ser, protecție solară și bineînțeles diverse alte produse pentru a menține barba cât mai hidratată și ușor de aranjat. 

 

Așadar, dacă vrei să ai mereu un look fresh, alege colorarea bărbii: simplu, rapid, în confortul casei, cu produse profesionale la prețuri accesibile. 

Așadar, dacă vrei să ai mereu un look fresh, alege colorarea bărbii: simplu, rapid, în confortul casei, cu produse profesionale la prețuri accesibile. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează