GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cum sa alegeti corect prosoape pentru baie de la Sabaev

Articol de GSP - Publicat luni, 23 decembrie 2019 13:15

Cat de placut este sa va infasurati intr-un prosop absorbant, moale si confortabil, atunci cand iesiti din dus! Probabil deja va imaginati acest sentiment. Dar, daca prosopul dvs. nu va ofera asta, inseamna ca nu ati gasit inca prosopul de baie potrivit. In primul rand, trebuie sa stiti ca nu toate prosoapele de baie sunt create egal. In al doilea rand, magazinul de unde cumparati prosoapele de baie are o importanta deosebita. Noi va recomandam sa vizualizati colectia de prosoape de la https://www.sabaev.ro/prosoape-de-baie. Magazinul online Sabaev va ofera cel mai bun pret pentru prosoape de baie. Articolele sunt de calitate si se vand la seturi de 6 sau 12 bucati, albe sau colorate si cu dimensiuni diferite. Sunt prosoape pentru uzul personal sau pot fi folosite de cei care detin o pensiune sau un hotel. 

Desigur, pentru a recunoaste si a alege un prosop de calitate, trebuie sa tineti cont de cateva caracteristici. Trebuie sa stiti ce face un prosop bun. Pentru inceput, trabuie sa stiti ca prosoapele au compozitii diferite in functie de scopul lor. Prosoapele din bumbac sunt cele mai utile pentru maini si corp. Verificati componentele prosopului. Prosoapele de buna calitate sunt de obicei confectionate din fibre lungi, rafinate de bumbac. Unele prosoape mai scumpe sunt confectionate din bumbac egiptean sau brazilian. Desi este greu de gasit, bumbacul Supima este o alegere excelenta. Daca prosopul ofera o senzatie moale, catifelata si este putin greoi, inseamna ca este de buna calitate. Daca prosopul este grosolan sau arata ca o panza la atingere, este de slaba calitate. La Sabaev, prosoapele sunt moi, din bumbac de cea mai buna calitate si ofera intotdeauna o senzatie catifelata.

La Sabaev aveti cele mai bune oferte. Determinati cat puteti cheltui. Daca doriti cea mai buna calitate, va va costa putin mai mult. Pe de alta parte, prosoapele mai scumpe vor rezista mai mult timp, astfel incat sa economisiti bani, deoarece nu va trebui sa le schimbati la des.

Dimensiunea maxima pentru un prosop de baie este de 100 × 150 cm. Acest lucru va permite sa fiti invelit complet in prosop cand iesiti din dus. Apoi urmeaza prosopul de dus ce masoara 70 × 140 cm, urmat indeaproape de clasicul prosop de baie care masoara 50 x 100 cm. Acesta din urma este usor de luat chiar si intr-o calatorie datorita dimensiunii sale care se potriveste perfect formatului valizei.

Care este gramajul unei tesaturi pentru prosoape? Gramajul corespunde numarului de grame pe metru patrat (g / m2). Cu cat este mai mare gramajul unei tesaturi, cu atat este mai buna calitatea tesaturii datorita aspectului sau moale si absorbant. Exista prosoape de baie de 450 g / m2, prosoape de 500 g / m2, sau prosoape care au un gramaj intre 420 si 600 g / m2. Unele modele de prosoape au chiar un gramaj exceptional de 700 g / m2. 

Preferati moliciunea si absorbtia? Alegeti bumbacul. Prosoapele de baie din bumbac sunt din ce in ce mai populare datorita partii lor absorbante si depozitarii usoare. Cu texturile lor, prosoapele de  bumbac au beneficii pentru piele si sunt hipoalergenice.

Ca si in cazul gramajului, fibrele sunt un element important in alegerea prosopului de baie. Cu cat fibrele sunt mai intinse, cu atat prosoapele sunt mai putin absorbante. Catifeaua, de exemplu, este foarte moale, dar nu foarte absorbanta. Asadar, ganditi-va intotdeauna sa alegeti bumbacul.

Spalati intotdeauna prosoapele noi. Reziduuri de coloranti, substante chimice sau alte elemente poate fi gasite in prosoape.Desi albirea prosoapelor le inmoaie, acest proces le deterioreaza mai repede. Daca utilizati un inalbitor de tesaturi, este recomandat sa nu spalati prosoapele de bucatarie cu prosoapele de baie pentru a evita deteriorarea acestora. Deoarece prosoapele absorb o cantitate mare de murdarie si grasimi aflate pe corpul nostru, acestea trebuie spalate dupa fiecare utilizare. Cititi intotdeauna instructiunile aflate pe eticheta. De cele mai multe ori, pentru a avea prosoape moi, functionale pentru cat mai mult timp, acestea trebuie spalate la o temperatura de 40 de grade Celsius. Prosoapele albe se vor spala intotdeauna separat de cele colorate, deoarece pigmentii acestora din urma pot iesi in contact cu apa calda. Calcarea prosoapelor se face doar daca eticheta ne recomanda in mod special acest lucru. Temperatura maxima pentru a calca un prosop este de maxim 120 grade Celsius.

In functie de culoarea baii, veti alege si culoarea prosopului. De cele mai multe ori prosoapele albe sunt cele mai recomandate, deoarece se asorteaza cu absolut orice si dau acea senzatie de curat. Totusi, daca nu doriti prosoape albe, puteti intotdeauna alege prosoapele colorate ori in asa fel incat sa se asorteze cu baia sau culori care sa creeze un contrast placut. Pe internet exista o multime de sfaturi pentru amenajarea baii in functie de culoarea aleasa. Prosoapele de baie trebuie intotdeauna depozitate in rafturi sau dulapuri special pentru acestea. Daca nu, depozitati-le in cutii din materiale naturale, cum ar fi cutiile din ratan. 

De la Sabaev, mai pot fi achizitionate si alte produse. De exemplu, puteti achiztiona metraje deosebite de finet, bumbac satinat, creponat, damasc sau chiar materiale plusate. Acestea din urma sunt recomandate pentru confectionarea paturilor. Metrajele se vand la role mari de 40 de metri. Cele pentru fete de masa sunt disponibile la role de 50 de metri. Pe site veti gasi sute de produse, disponibile in mai multe modele si culori. Intrati acum pentru a vedea oferta!

Citește și:

Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Superliga
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr
Campionate
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează