GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Cum să alegi cel mai bun service reprezentață BMW?

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iulie 2019 18:14

Reviziile și schimburile periodice, precum și rezolvarea tuturor problemelor pe care le observăm la automobilul nostru pot fi realizate în cele mai bune condiții doar într-un service de calitate. Cum putem să alegem și să distingem din multitudinea de service-uri disponibile la ora actuală pe cel mai potrivit rămâne o provocare. Dacă mașina are și o anumită valoare și doriți să o faceți să aibă parte de cel mai bun tratament, atunci alegerea va fi și mai dificilă.

Dacă sunteți proprietarul unui autoturism marca BMW, locuiți în București și aveți nevoie de un service pentru a efectua o reparație, o verificare de rutină, un schimb sau ITP-ul, atunci cu siguranță sunteți în căutarea de reprezentanta si service BMW in Bucuresti. Doar apelând la un astfel de centru aveți garanția unor servicii de calitate și siguranța că mecanicii de acolo cunosc foarte bine toate problemele și au soluții pentru funcționarea optimă a mașinii voastre.

Care sunt cele mai importante criterii de care să țineți sema în alegerea unui service pentru mașina voastră marca BMW?

La ora actuală există foarte multe service-uri peste tot. Pe orice stăduță și în orice zonă aglomerată se află câte un service, general sau dedicat unui anumit tip de probleme. Cum să-l alegeți pe cel mai bun, din noianul de alternative este o grea încercare.

Pentru a vă ajuta în luarea deciziei, iată mai jos  câteva criterii de departajare:

  • Dacă aveți o mașină de un anumit tip sau marcă este de preferat să efectuați reparațiile la un service de reprezentanță de marcă. Acolo aveți garanția că există atât experința adecvată, cât și echipamentele necesare pentru a stabili exact natura problemei. În plus, dacă aveți nevoie de piese de schimb sau de orice alt tip de produs special, cât mai potrivit nevoilor automobilului vostru acesta poate fi disponibil imediat sau în cel mai scurt timp posibil.
  • Alegeți un service ușor de identificat, care are o siglă și o marca distinctă la intrare. Faptul că există o firmă luminoasă, care eventual include și simbolul mărcii autoturismului vostru poate fi un plus pentru siguranța că este vorba despre un service serios.
  • Verificați să fie un service autorizat RAR, care dispune de toate acreditările necesare pentru a realiza tipul de servicii de care aveți nevoie. Cu cât are în domeniul de activitate mai multe tipuri de reparații și intervenții autorizate, cu atât va fi mai util pentru scopul pe care îl aveți în vedere.
  • Toate autorizările și datele de contact trebuie să fie la vedere, inclusiv datele de contact ale Oficiului pentru Protecția Consumatorului. Un service serios nu are de ce să se teamă, atâta timp cât este unul care își respectă clienții și a primit autorizările în mod legal.
  • La debutul reparației va trebui să fie facută o notă de constatare în care să fie specificat clar numărul de înmatriculare al autoturismului, numărul de kilometri de la bord sau alți parametri tehnici importanți pentru reparație și să vi se spună care ar fi tipul tuturor intervențiilor ce trebuie efectuate.
  • La finalizarea lucrărilor va trebui să primiți un deviz de lucrări detaliat, inclusiv cu costul fiecăreia dintre intervenții. Dacă observați ceva în neregulă sau acestea diferă foarte mult de ceea ce s-a constatat inițial este bine să cereți detalii suplimentare.
  • Nu trebuie să cereți să vi se dea un bon fiscal sau o chitanță și o factură. Ele sunt obligatorii și nu este normal să le solicitați.  Acestea împreună cu devizul de lucrări sunt lucruri pe care trebuie să le păstați mereu. Ele pot fi foarte utile în cazul unei defecțiuni viitoare sau pentru a se respecta garanția ce este bine să vă fie asigurată.
  • Un service care se respectă va oferi întotdeauna garanție pentru lucrărie efectuate și pentru piesele de schimb înlocuite. În caz contrar înseamnă că acesta nu își asumă răspunderea pentru înlocuirea, reparația sau tipul de intervenție efectuat.
  • Fiți foarte atenți la echipamentele disponibile sau la felul în care personalul se ocupă de mașina voastră. Dacă vedeți dotări rudimentare și învechite și multă indiferență în modul de acțiune, acesta este un service de evitat. Dacă mecanicii sunt atenți, pricepuți, știu să folosească echipamentele aflate în dotare și vă oferă la final și sfaturi pentru o întreținere mai bună, înseamnă că ați încăput pe mâna unor profesioniști.
  • Alegeți un service care este mai aproape de locuința voastră, care este în drumul vostru sau lângă un loc pe care îl frecventați.Pentru orice eventualitate, dacă serviciile sunt de calitate, să puteți apela ușor la intervențiile lor.

De ce să apelați la APB  reprezentanță și service BMW?

Fiind un service dedicat, administrat de persoane care nutresc aceeași pasiune ca și voi pentru această marcă de autoturism, aici aveți mereu garanția că veți avea parte de cele mai bune și mai sigure servicii destinate autoturismului vostru. Aici veți beneficia de servicii de calitate la prețuri corecte și accesibile. Mecanicii service-ului vă vor oferi de fiecare dată cele mai bune soluții pentru întreținerea și repararea autoturismului vostru.

Pentru mai multe detalii sau pentru o programare accesați site-ul Apbservice.ro!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează