GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cum să alegi corect o pereche de adidași pentru alergat

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 martie 2023 13:35 / Actualizat vineri, 10 martie 2023 13:35

Înainte de a începe să adăugați pantofi în coș , trebuie să luați în considerare câțiva factori, cum ar fi modelul de purtare a pantofilor actuali.

Modelul de purtare poate arată modul în care pronati, ceea ce este un factor cheie în selectarea celor mai buni adidași de alergare. Dacă talpa este purtată pe plantă piciorului, cel mai probabil ești un pronator normal. Uzura excesivă pe interiorul tălpii indică de obicei ceva numit suprapronatie, iar uzura exterioară a pantofului indică adesea supinație.

Cunoașterea acestor modele de uzură, precum și a preferințelor când vine vorba de amortizare, vă ajută la alegerea celor mai buni pantofi pentru ține. Dacă până în acest moment ți-ai bazat alegerea pantofilor de alergare doar pe culoare sau stil, știi că atingi doar vârful aisbergului. Există peste o duzină de părți individuale care alcătuiesc un pantof de alergare. Fiecare piesă funcționează pentru a oferi suport, stabilitate, protecție și confort, iar specificațiile pot diferi foarte mult de la pantof la pantof.

Nu există un răspuns greșit când vine vorba de detalii - singurul lucru care contează este felul în care se simte pantoful pe picior. S-ar putea să fii tentat să iei orice pantofi care este la reducere sau care arată grozav, dar un pantof făcut special pentru alergare este cu adevărat ceea ce ai nevoie.

Adidașii de alergare oferă cea mai bună protecție pentru picioarele și corpul dumneavoastră de stresul repetat al miilor de aterizări. De fiecare dată când faceți un pas și aterizați, piciorul trebuie să absoarbă de două până la trei ori greutatea corpului. Acest impact repetat este diferit de alte sporturi.

Adidașii de alergare au caracteristici încorporate care va permit să alergați pe distanțe mai lungi mai confortabil și cu mai puține șanse de rănire prin suprasolicitare. Unele dintre lucrurile care disting adidașii de alergare sunt amortizarea superioară, flexibilitatea acolo unde aveți nevoie, stabilitatea sau controlul mișcării, tracțiunea pe drumuri sau poteci, stabilitatea la torsiune respirabilitatea și reflectivitatea pe timp de noapte.

De asemenea, rețineți că un magazin de adidași de alergare specializat poate face mai mult decât potrivire: vă pot ajuta, de asemenea, să alegeți orice accesorii suplimentare de antrenament și produse nutritive de care aveți nevoie. La sfârșitul zilei, nu există un pantof perfect, există doar cei mai buni pantofi pentru tine. Pentru a vă maximiza șansele de succes, vizitați un magazin specializat în alergare și rugați-i să va analizeze arcurile, mersul și rutina de alergare. Nu uitați să includeți branturile, ortezele și șosetele de alergare pe măsură ce le testați.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează