GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cum să alegi încălțămintea sport potrivită?

Articol de GSP - Publicat joi, 18 martie 2021 23:08 / Actualizat joi, 18 martie 2021 23:08

Când vine vorba de încălțăminte sport pentru femei lucrurile sunt destul de complexe. Varietățile numeroase disponibile pe piață fac ca selectarea unor pantofi sport de damă potriviți să fie o adevărată provocare. În rândurile următoare ne-am propus să vedem care sunt aspectele pe care trebuie să le urmărești când selectezi aceste tipuri de încălțări. 

Adidași pentru antrenamente sau pantofi sport de stradă

Trebuie să știi ca marii producători de încălțăminte sport au depăsit barierele și nu mai crează doar piesele specializate, dar și pantofi sport de damă ce completează ținutele urbane stilate. Între aceștia găsim sneakerșii, adidașii de stradă și teniși. Nu trebuie să negăm, astfel de articole sunt mai mult decât frumoase și confortabile și te ajută să definești outfiturile originale pe care le iubești. Trebuie să recunoști că iubești vibe-ul pe care îl conferă o ținută construită din pantaloni de piele, un tricou simplu și teniși. Îți place să combini salopetele lungi, pe cele din denim și rochiile tip cămașă cu sneakerși confortabili. Cand vorbim de pantofi pentru antrenamente lucrurile nu se mai rezumă doar  la asocieri și stil, dar trebuie să ții seama de confort și elementele de siguranță.

Adidașii pentru antrenament sunt pantofi specializați, au construcție specială și diferă  în funcție de activitatea desfășurată. 

Adidașii de alergare și cei destinați activităților din sala de fitness (pentru aparate) sunt ultralight, nu pun presiune cand picioarele sunt obosite și au talpa flexibilă și stabilă. Siguranța este importantă, deci adidașii de alergare au o construcție genială, susținând perfect gleznele. Materiale utilizate pentru astfel de piese sunt ușoare dar rezistente. Mulți producători folosesc spumă cu memorie pentru a spori confortul utilizatorilor în timpul antrenamentelor. 

Dacă vorbim de tenis, baschet, volei sau zumba, clar spunem pantofi sport specializați. Pantofii pentru tenis trebuie să fie stabili, să amortizeze șocurile. Tălpile acestora nu sunt doar robuste, dar permit alunecarea facilă prevenind astfel accidentarile.  

Pantofii pentru baschet și volei trebuie să susțină bine gleznele și să preia șocurile în timpul săriturilor. Aceste sporturi pun multă presiune pe glezne și genunchi, deci pantofii specializați sunt gândiți să amortizeze aceste mișcări.

Cum să alegi încălțămintea sport potrivită?

Materiale, tehnologie

Cum am precizat, pantofii sport sunt echipamente specializate, deci și materialele utilizate sunt diferite de cele folosite pentru sneakersi și teniși de stradă. În cazul acestora vorbim de materiale ușoare, materiale care permit picioarelor să respire și care susțin mișcarea. Tehnologiile speciale utilizate de producătorii consacrați susțin performanța. Cu pantofii potriviți te poți autodepăși, poți fi mai bună, poți avea randamentul dorit. 

În cazul articolelor specializate se pune accent pe talpă, pe design și pe construcție. Și totuși, producătorii nu uită de stil și de cromatică. Aceștia acordă multă atenție pantofilor sport specializati, creând piese vibrante și bogate în culoare. 

Cum să alegi încălțămintea sport potrivită?

Marcă

Pentru mulți, selectarea pantofilor în funcție de brand pare a fi o opțiune personală, pentru alții, un must have. Fiecare nume mare a dezvoltat un anumit tipar, când vine vorba de pantofi sport. Deci mărimile și tehnologiile implementate diferă de la un  producător la altul și de la o colecție la alta. Când vine vorba de confort și performanța este important și brandul. Tehnologia utilizată trebuie să se plieze stilului personal, să te încurajeze să fii mai bună și să te ajute să îți atingi scopul.

Citește și:

Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Superliga
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr
Campionate
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează