GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cum să alegi mobilierul potrivit pentru dormitorul tău?

Articol de GSP - Publicat luni, 30 ianuarie 2023 17:42 / Actualizat luni, 30 ianuarie 2023 17:42

Spațiul de relaxare și odihnă trebuie să poată respira o atmosferă caldă și primitoare.  Trebuie să fie învăluit în culori calde, pentru că de asta avem nevoie după zile obositoare la locul de muncă. 

Culorile calde, designul camerei, decorul și mobilierul sunt elemente esențiale în dormitor, ceea ce înseamnă că pentru a ne bucura la fiecare revedere de spațiul personal de odihnă se recomandă să acordăm atenție acestora. 

Dar cum creăm din oaza noastră de relaxare camera visurilor noastre? Cum alegem piesele de mobilier, din punct de vedere al designului și funcționalității? 

Iată câteva recomandări dacă îți dorești un dormitor perfect:

Alegerea mobilierului potrivit pentru dormitor poate fi dificilă, dar este esențială pentru crearea unui spațiu confortabil, plăcut și funcțional. 

 Atunci când alegi mobilierul pentru dormitorul tău, trebuie să ții cont de mai mulți factori, și aici ne referim la dimensiunea spațiului, stilul personal și nevoile tale.

În primul rând, ia în calcul dimensiunea spațiului în care va fi amplasat mobilierul. Dacă este mic dormitorul, ar trebui să alegi piese de mobilier compacte și care nu încarcă spațiul. Evită mobilierul prea mare sau care ocupă prea mult spațiu, precum șifonierele foarte mari.

Probabil că cel mai important sau printre cele mai importante elemente este stilul tău personal atunci când alegi mobilierul pentru dormitor. 

Optează pentru piese de mobilier cu linii simple și aspect minimalist dacă îți place stilul modern, iar dacă preferi stilul tradițional, alege mobilier cu detalii ornamentale și aspect clasic. Desigur că poți combina cele două stiluri pentru a crea un design interesant.

Un stil care începe să devină foarte popular la români este stilul nordic de amenajare a locuinței. Linii simple, delicate, culori calde și foarte plăcute caracterizează acest stil interesant de amenajare a căminului.

Funcționalitatea este, de asemenea, un factor important atunci când alegi mobilă pentru dormitor. Gândește-te la nevoile pe care le ai, dacă îți dorești un colțișor pe care ai vrea să-l amenajezi pentru relaxare înainte de a dormi. Un colțișor nu foarte mare, presărat cu un balansoar pentru orele fascinante de lectură și o măsuță pe care să o decorezi cu o lampă și un bol cu lumânări aromate. 

Dacă ai multe haine, ia în calcul excluderea șifonierului din dormitor și crearea unui dressing cu o dimensiune mică într-o cămară. Sau dacă spațiul nu îți permite, alege un șifonier cu multe compartimente care să-ți permită organizarea îmbrăcămintei într-un mod compact.

De exemplu, poți alege un pat cu 4 sau 5 compartimente pentru depozitarea unor obiecte pe care le folosești rar și care îți ocupă loc pe unele piese de mobilier din dormitor.

Un alt factor de luat în considerare este materialul din care este fabricat mobilierul, pentru că în funcție de acest factor, va rezista în timp pentru ca tu să economisești bani. 

Un ultim aspect este culoarea mobilierului pe care musai este să o alegi în funcție de culoarea pereților, a țesăturilor și decorului.

În concluzie, alegerea mobilierului potrivit pentru dormitor poate fi dificilă, dar stilul personal îți va dicta fiecare alegere. Stilul definește orice alegere pe care o facem, pentru că oriunde, cu atât mai mult în dormitor trebuie să se regăsească amprenta noastră personală. 

Ține cont și de următorul sfat! Nu te grăbi când alegi mobilierul care va ‘’îmbrăca’’ dormitorul. Analizează diferențele de preț, de calitate, de stil și asigură-te că alegi ce se potrivește personalității tale și decorului existent.

Nu uita că dormitorul este un spațiu personal și trebuie să te simți confortabil și relaxat acolo. Alege mobilierul potrivit și vei avea un dormitor minunat care te va încânta ani de-a rândul.

Descoperă pe casamoise.ro piese de mobilier atrăgătoare, simple, elegante, funcționale, pregătite pentru fiecare stil și preferință. Pregătite pentru tine.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează