GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cum să facem sport în pandemie și să ne bucurăm de reduceri considerabile

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2021 14:17 / Actualizat marti, 16 februarie 2021 14:26

Nici panica și agitația în legătură cu pandemia nu v-a făcut să uitați despre rezoluțiile de la început de an? Atunci, în fiecare zi puteți face o pauză de cel puțin o jumătate de oră, în care veți antrena nu doar materia cenușie. De data aceasta, avem o serie de argumente puternice, care vă vor convinge, că pasiunea pentru un oarecare sport nu înseamnă o avere pierdută.

Ați auzit vreodată de cashback? Expresia poate fi tradusă ca “bani înapoi”. Cashback-ul pentru cumpărături nu este demult o noutate – de acest sistem beneficiază cu succes clienții din întreaga lume. În ultimii ani, cashback-ul a devenit foarte popular în Germania, Cehia, Slovacia, Polonia și alte țări europene. Datorită cashback-ului câștigați înapoi o parte din banii, pe care îi cheltuiți pentru cumpărăturile online. Cel mai important este, însă, că Tipli.ro nu oferă doar „puncte” sau „bonusuri” efemere, ci bani reali.

Cum obțineți recompensele? Simplu. Mergeți pe portalul Tipli.ro și alege magazinul din care vei face cumpărături. Veți alege cu ușurință, pentru că colaborăm deja cu peste 450 de magazine. Accesați pagina de web a magazinului preferat și adăugați în coș ca de obicei. După ce veți face cumpărături, comerciantul ne va informa, dar nu vă faceți griji, ne transmite informații doar despre prețul total, pentru calcularea recompensei. Tipli garantează cel mai mare cashback pe piață. Atunci când faceți cumpărături prin intermediul portalului nostru, aveți șansa să vă fie returnate până la 33% din suma achitată.

Pandemia nu va fi veșnică. Dar până într-o bună zi vom afla despre sfârșitul ei, putem profita de oportunitatea de autoizolare și ne putem orienta spre un mod de viață mai sănătos.

Faceți rost de echipamente

Pentru antrenamentele la domiciliu, aveți nevoie de un set minim de produse. Îmbrăcăminte confortabilă, un covoraș, benzi elastice, câteva gantere și desigur, dorința de a vă menține în formă. Dacă vă decideți să organizați orele de sport împreună cu noi, partenerii noștri au pregătit cele mai bune oferte pentru dvs. și familia dvs. Spre exemplu, rețeaua de magazine Decathlon depune toate eforturile pentru a oferi cel mai bun raport de calitate - preț la echipament sportiv. Produsele lor se adresează tuturor, indiferent dacă sunteți începător sau sportiv profesionist.

Planificați regimul alimentar

Fiecare antrenor va fi de acord cu noi: antrenamentele sunt inutile fără un regim alimentar adecvat. Prin urmare, vă sugerăm să vă familiarizați cu cataloagele magazinelor româneşti preferate. Răsfoiți atât cataloagele actuale, cât şi cele viitoare și planificați un plan alimentar nu doar sănătos și variat, dar și ieftin. Tipli, vă va aduce înapoi banii direct în cont.

Relaxați

Arta de a relaxa stă la baza oricărui sport. Dacă doriți să evitați supraoboseala și epuizarea nu vă poate lipsi o regenerare de calitate. Beneficiați de codurile promoționale actualizate și faceți rost de produse pentru masaj, cosmetice și alte ajutoare pentru o relaxare fizică și mentală. În plus, puteți profita de transport gratuitsau extra reduceri sezoniere, pentru că echipa Tipli caută în fiecare zi cele mai bune oferte și le publică pe pagina noastră de web.

Acești pași simpli vă vor ajuta să aveți o minte sănătoasă într-un corp sănătos!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează