GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cum să învingi dificultățile de mobilitate? Află mai multe despre orteza de picior!

Articol de GSP - Publicat marti, 06 iunie 2023 15:45 / Actualizat marti, 06 iunie 2023 15:46

Dispozitivele medicale ortopedice sunt special concepute pentru pacienții care întâmpină probleme de mobilitate și stabilitate atunci când se deplasează dintr-un loc în altul. Înainte de folosirea acestora, trebuie să se țină cont de părerea unui medic ortoped, care este, de altfel, singura persoană în măsură să stabilească un tratament de lungă durată care să includă un astfel de dispozitiv.

Pe lângă redarea stabilității pe propriile picioare, orteza de picior este eficientă și pentru corectarea mersului, mai ales în cazul celor care suferă de anumite afecțiuni osteoarticulare, din cauza cărora le-a fost afectată structura osoasă. 

Când și de ce se folosește o orteză de picior?

Orteza de picior este recomandată de medicul specialist în momentul în care pacientul se confruntă cu o luxație, entorsă, ruptură de ligament sau chiar o problemă musculară. Pe lângă diminuarea durerii, care poate fi suficient de ridicată, produsul ortopedic are și rolul de a îmbunătăți mobilitatea și stabilitatea utilizatorului, contribuind semnificativ la o vindecare corectă și eficientă a zonei afectate. 

Cei care sunt cel mai mult expuși la aceste accidente sunt sportivii de performanță fie în diverse competiții în care se suprasolicită pentru a fi câștigători, fie în timpul antrenamentelor, mai ales dacă nu respectă corect exercițiile de încălzire. Sunt persoane din anumite domenii de activitate care sunt predispuse la rupturi de ligamente și entorse, motiv pentru care trebuie să se asigure că poartă în mod corect echipamentul de protecție, așa cum au fost instruite de specialiștii de la protecția muncii. 

Principalele beneficii ale ortezelor de picior

Sprijinul fizic, recăpătarea mobilității și independenței de deplasare sunt principalele beneficii pe care produsele ortopedice le oferă. Controalele medicale trebuie să fie repetate regulat, astfel încât doctorul să vadă dacă tratamentul oferă rezultatele dorite sau dacă sunt necesare modificări. Majoritatea ortezelor medicale care se află în oferta TesaMedical.ro sunt realizate din neopren și sunt prevăzute cu anumite perforații care previn apariția transpirației excesive și care asigură un confort ridicat pentru utilizator. Sunt disponibile într-o gamă variată de mărimi, ceea ce înseamnă că se adresează tuturor pacienților, indiferent de conformația corpului.

Corectarea monturilor

Un alt scop în care ortezele de picior excelează este reprezentat de corectarea monturilor. Aplicarea dispozitivului ortopedic la recomandarea medicului specialist este o metoda non-chirurgicală de tratament, prin care pacientul poate beneficia de o diminuare semnificativă a durerii provocate de monturi. Magazinul Tesa Medical se adresează atât pacienților, cât și cabinetelor de ortopedie, pentru o echipare corespunzătoare și pentru asigurarea unui tratament eficient.

Cu alte cuvinte, pacienții care suferă de anumite afecțiuni osteoarticulare și musculare sau care s-au accidentat de curând și se confruntă cu o luxație, entorsă, ruptură de ligament își pot îndrepta atenția către produse ortopedice. Printr-o consultație de specialitate, medicul poate identifica problema și poate recomanda aplicarea unei orteze, astfel încât piciorul să se vindece eficient. Tesa Medical este unul dintre magazinele online care răspund cerințelor tuturor pacienților și cadrelor medicale, punând la dispoziția tuturor o ofertă bogată și variată de dispozitive medicale de calitate. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează