GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cum să îți scalezi afacerea prin campanii Google Ads

Articol de GSP - Publicat marti, 29 noiembrie 2022 17:41 / Actualizat marti, 29 noiembrie 2022 17:41

Promovarea online este una dintre cele mai avantajoase modalități de a scala rapid un start-up. Toate companiile mari apelează la o strategie de promovare plătită, întrucât este una dintre variantele care îți garantează un return of investment rapid (recuperarea investiției).

Află care sunt avantajele unor campanii Google Ads și la cine trebuie să apelezi pentru o strategie bazată pe rezultate.

Google Ads: instrumentul care îți va crește vizibilitatea

Nu mai este un secret faptul că Google este cel mai puternic și utilizat motor de cautare din lume. Câteva cunoștințe elementare despre algoritmul acestuia, comportamentul consumatorilor și alte câteva detalii, te vor ajuta să îți îndeplinești obiectivele.

Campaniile de Google Ads sunt o formă raspândită de a targeta persoanele interesate de domeniul și serviciile tale. Practic, acesta este unul din cele mai mari avantaje și anume, adresarea mesajelor doar către targetul tău țintă. Campaniile sunt programate să fie afișate doar către categoria de consumatori potențiali, astfel că și bugetul este atribuit în funcție de obiectivele tale și performanța campaniei.

Posibilitatea de a Controla Costurile și ROI

Pentru fiecare antreprenor, recuperarea investiției într-un timp cât mai scurt este unul din obiectivele principale de business. Costurile efective atribuite către publicitatea plătită de pe Google depinde de mai multe variabile precum: competiția din acel domeniu, scorurile de calitate și oferte. Aceste costuri sunt oscilante, pentru că variaza în funcție de industrie.

Este recomandat să apelezi la specialiști și la o firmă profesionistă care are aceste servicii. Un expert PPC te va ajuta, prin intermediul unor sfaturi, să îți alcătuiești și un buget. Dupa ce te-ai hotărât asupra acestuia, expertul se va ocupa de distribuirea bugetului în decursul perioadei stabilite.

Campaniile de Google Ads îți permit să ai un control avantajos asupra banilor investiți. Instrumentele pe care platforma le pune la dispoziție, te ajută sa observi exact cum anume a fost cheltuit. Poți avea control asupra  mai multe aspecte precum:

  • Dimensiunea bugetului atribuit ad-urilor
  • Setarea unor obiective de campanie
  • Controlul cuvintelor cheie și al targetului setat în campanie
  • Plata se realizează doar atunci când cineva dă click pe reclamă
  • Controlul asupra conversiilor
  • Observarea comportamentului consumatorilor potențiali, în relație cu ad-urile generate

Strategie bazată pe rezultate și flexibilitatea serviciilor Google

Promovarea prin intermediul Google îți permite să cheltuiești din buget doar atunci când clienții dau click pe ad. De aceea, campaniile publicitare de pe acest motor de cautare se numesc și PPC (pay per click).

Pe lângă controlul absolut pe care un specialist în astfel de reclame îl are, campania ta poate rula în mai multe forme. Plasarea reclamelor se poate realiza pe:

  •  Căutarile Google:
  • Gmail
  • Youtube
  • Cumpărăturile de pe paginile Google

Sunt multiple căi de a-ți afișa reclama doar targetului interesat de ceea ce oferi. Mai mult, avantajele pe care le obții prin aceste campanii sunt mai ales de ordinul costurilor. Reclamele de pe Google sunt un instrument foarte versatil, în privința multor aspecte. Avantajul central este că nu trebuie să ai un buget mare pentru aceste reclame. Dacă vei colabora cu o firmă exprimentata, un specialist se va ocupa de administrarea reclamelor și de distribuirea inteligentă a bugetului.

Google te ajută să îți crești rapid vizibilitatea și să obții rezultate imediate, fără costuri mari. Pentru servicii de înaltă calitate în promovare online,  trebuie să accesezi campanie google adwords

Echipa Plum Media se va ocupa de administrarea reclamelor, iar cu ajutorul certificărilor si experienței de lungă durată, vei putea să îți atingi obiectivele.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează