GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cum să obții un păr cu mai mult volum? 5 trucuri

Articol de GSP - Publicat marti, 16 mai 2023 13:43 / Actualizat marti, 16 mai 2023 13:43

Poți să-ți dai seama dacă vei avea o zi bună sau mai puțin plăcută și după felul în care își stă părul în dimineața respectivă. Un păr lipsit de volum, care nu stă sub nicio formă așa cu ți-ai dori, este semn rău, iar dacă vrei ca această problemă să nu-ți strice ziua trebuie să-i găsești rapid o rezolvare.

Din fericire, există o serie de soluții la îndemâna oricui, iar în continuare îți vom arăta care sunt acestea.

Aplică pudră de volum

Dacă vrei să ai permanent o tunsoare bine conturată, care să își păstreze aspectul pe durata întregii zile, nu ar trebui să-ți lipsească din raftul de cosmetice pudra de volum pentru păr. Acest produs este eficient chiar și în cazul persoanelor cu un păr foarte moale, iar rezultatele se pot vedea chiar de la prima utilizare.

Există mai multe tipuri de pudră de volum, care se diferențiază în special prin modul de aplicare. Astfel, anumite tipuri, cum ar fi pudra de volum Nish Man, 20g, se aplică mai întâi în palme, cu care se freacă apoi foarte bine părul, în timp ce altele se pulverizează direct pe păr.

De asemenea, unele produse, printre care și pudra de volum L3VEL3, 30 g, se aplică doar pe părul uscat, iar altele se pot aplica fără probleme și pe părul umed.

Folosește un spray cu fixativ

Spray-urile cu fixativ au un efect care se face simțit în câteva secunde după aplicare și durează o perioadă mai îndelungată de timp. Fixativul se aplică tot prin pulverizare direct pe par, însă de această dată nu mai vorbim de o soluție sub formă de pudră, ci de una lichidă, care se usucă imediat după ce a fost aplicată și dă volum părului.

De cele mai multe ori, aceste soluții sunt îmbogățite cu substanțe pentru hrănirea părului și a scalpului, dar și substanțe care protejează firul de păr.

Schimbă  cărarea

Ori ce câte ori simți nevoia unei schimbări de look, este de preferat să iei în considerare și o tunsoare cu o cărare amplasată pe altă parte decât cea pe care s-a aflat până atunci.

Un păr pieptănat permanent în aceeași direcție are tendința de a se mula pe scalp, iar în acest mod își pierde din volum. Odată cu schimbarea poziției cărării se schimbă și direcția în care părul este pieptănat și astfel va căpăta volum fără vreun tratament special. 

Tunde-ți părul la o singură lungime

Rămânând tot la schimbarea de look, mai trebuie precizat că volumul părului depinde și de tunsoarea pentru care optezi. Mai exact, o tunsoare cu părul tăiat la aceeași lungime conferă mai mult volum, decât o tunsoare „în scări” sau cu niveluri diferite de lungime.

Explicația constă în faptul că, în primul caz, tunsoarea face ca părul să pară mai bogat, în timp ce o tunsoare cu fire de lungimi diferite lasă impresia unui păr mai rar și mai lipsit de volum.

Ține capul în jos când îți usuci părul

Și uscătorul de păr te poate ajuta să dai acestuia mai mult volum, evident, dacă obișnuiești să îl folosești după baie. Pentru a obține un astfel de rezultat, este recomandat să ții capul în jos în timp ce îți usuci părul, pieptănându-l totodată cu o perie, dinspre rădăcini spre vârfuri.

Când părul este uscat în proporție de 60%, poți reveni cu capul în poziție normală, continuând să folosești uscătorul. În acest timp, trece-ți degetele prin păr, ridicându-l de la rădăcină, iar atunci când va fi complet uscat vei obține mai mult volum.

Așadar, ori de câte ori începi ziua cu stângul din cauza părului rebel, apelează la unul sau mai multe din aceste trucuri și vei vedea lucrurile într-o perspectivă mult mai optimistă.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează