GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Cum sa simti emotie zilnic cu un tablou canvas de la Lorart?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 septembrie 2019 15:46

Cele mai frumoase amintiri ale noastre merite si trebuie transpuse in lumea fizica. Pentru ca trebuie sa le simtim zilinic. Sa le pastram vii si aproape. 

O imbratisare plina de bucurie intre copiii tai sau intre tine si persoana iubita. De ce sa nu simti asta in fiecare zi cand ajungi acasa? Emotia momentului va fi acolo … 

La Lorart construim transmitatoare de emotie. Nu tablouri canvas. 

Folosim cele mai moderne echipamente din lume pentru a da viata amintirilor tale. Si tratam fiecare tablou cu aceiasi maxima atentie fie ca vorbim de un set compus din mai multe tablouri (multicanvas), un tablou cu mai multe poze asezate formand un colaj de amintiri (tablouri colaje), tablouri cu caricaturi indraznete, tablouri pe sticla sau tablouri pvc, rezultatul iti garantam ca va transmite maximum. 

Lucram cu cele mai bune materiale, canvasuri 100% din bumbac cu gramaje variabile de la 250g pana la 380g și imprimare folosind imprimantele cu cele mai noi tehnologii din lume, calibrate pentru respectarea si fidelitatea culorilor.

Noi construim ramele pentru ca nu vrem sa pierdem timp pretios atunci cand tu ai nevoie de inramare .

Inramarea se face pe sasiuri de lemn de 3 cm grosime produse în atelierul nostru ceea ce ne permite timpi de livrare foarte scurți (un canvas adus la inramat poate fi gata în maxim o ora) și-n același timp o flexibilitate foarte mare în ceea ce privește dimensiunea tablourilor. Daca poza dumneavoastra are o dimensiune atipica de 43 x 94 noi vom face rama exact pentru a cea dimensiune. 

Daca ai canvasul deja imprimat, il poti aduce la noi pentru inramare! Inramam atat pe sasiuri de lemn cat si pe rame cu profile premium (lemn masiv gravat, sculptat si vopsi sau profile de aluminiu) importate din Uniunea Europeana produse la cele mai inalte standarde.

In 10 ani am construit mii de tablouri, am intalnit sute de situatii frumoase sau dificile si ne-am perfectionat pentru ca tu astazi sa beneficiezi de cele mai bune servicii atunci cand apelezi la Lorart.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează